Aanmelden ledenbijeenkomsten

Afmelden


Alleen weet je 'iets',

samen weten we méér!

 

Verspreid over het land organiseren we als vakvereniging in maart en april weer ledenbijeenkomsten. We hebben opnieuw gekozen voor inspirerende locaties en krijg je letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken bij je collega's. Je bent welkom vanaf 9.30 uur voor een rondleiding.

"Hoe eten we ons frietje in 2020?"

 
Vervolgens gaan we om 10.00 uur met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen die ons als professionele frituurders bezighouden. We stellen ons hierbij de vraag: "Hoe eten we ons frietje in 2020?". Gezien de veranderende consument en de wereld van Food, geen vreemde vraag. Maar wel eentje die zich niet makkelijk laat beantwoorden. Want ga ik wel of niet bezorgen? En als ik bezorg, waar loop ik dan tegenaan? Vragen over medewerkers. Hoe vind ik ze, hoe bind ik ze en hoe boei ik ze? Wat zijn de gevolgen van de afschaffing van de jeugdlonen? Wel of niet zelf in dienst houden? Moeten we nadenken over een eigen CAO? Hoe geef ik invulling aan duurzaam ondernemerschap? Kortom; genoeg onderwerpen die aan bod komen onder het motto: "Alleen weet je 'iets', samen weten we méér!".

We sluiten de ochtend af met een lunch en is er gelegenheid om na te praten. We hopen je op een van de locaties te mogen ontvangen om samen van gedachten te wisselen over de toekomst van professioneel friturend Nederland, onze toekomst!

Locaties

  • maandag 13 maart 2017 - Kwalitaria Nieuwveld in Hoogvliet ( = VOL )

  • dinsdag 14 maart 2017 - Alida's Smulpaleis in Roden

  • maandag 20 maart 2017 - Snackpoint Zöstere in Susteren

  • maandag 27 maart 2017 - Foodyard Amsterdam in Amsterdam ( = VOL )

  • dinsdag 28 maart 2017 - Cafetaria XL Oude Gracht in Eindhoven ( = VOL )

  • dinsdag 4 april 2017 - Restaurant en cafetaria 't Pakhuis in De Klomp

  • maandag 10 april 2017 - Paul van Gurp Fastservice Restaurant in Deventer

Met vriendelijke groet,

Hans Hus
Voorzitter ProFri 

Aanmelden ledenbijeenkomsten

Afmelden

Zoeken