Wie heeft de consument van de toekomst? En wat is de waarheid over ons frietje?

Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) geeft op maandag 10 oktober tijdens de BBB samen met het Nederlands Frituurcentrum antwoord op deze twee prangende vragen.

Onder het motto "Vastberaden de toekomst in", houdt vakvereniging ProFri op maandag 10 oktober 2016 in Maastricht haar 4e algemene ledenvergadering. In het ochtendprogramma staan de verenigingszaken op de agenda. In de middag (aanvang 13.00 uur) heeft de vakvereniging twee inspirerende sprekers op het programma staan, t.w. professor Henry Robben van de Universiteit van Nyenrode en professor Tiny van Boekel van de Universiteit van Wageningen.

Frituurprofessionals die geen lid zijn van de vakvereniging zijn hierbij van harte welkom en is deelname gratis. Belangstellenden moeten zich vooraf wel aanmelden, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Toelichting middagprogramma

Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum willen in de richting van de consument vooral de focus hebben op de lekkere professionele gefrituurde producten, want er is volgens hen helemaal niets mis met het frietje! Maar is dat ook zo? En hoe denkt en handelt de consument?

De eerste spreker is Henry Robben en gaat in op het denken en handelen van de consument. Hij geeft je een geheel andere kijk op het begrip 'klant'. Ook legt hij uit welke gevolgen dit heeft voor de marketing van jouw bedrijf. Vervolgens vertelt Tiny van Boekel haarfijn de waarheid over friet. Hoe zit het met acrylamide in friet? Wat zijn de feiten over vet? En vooral, wat zijn de fabels? Weten we wel genoeg over frituren als bereidingswijze van voedsel? Deze twee sessies verrijken je kennis en zullen je tot nadenken zetten en helpen bij je bedrijfsvoering en het maken van belangrijke keuzes voor de toekomst.

Mis het niet en kom op 10 oktober naar de BBB!

Zoeken