Veldhoven, 26 september 2017

ProFri’s label 100% Exclusiviteit is enkele jaren geleden in het leven geroepen uit onvrede dat veel voorheen unieke cafetariaproducten ook in supermarkten worden verkocht. Tijdens het Frituurwereld Evenement van afgelopen maandag in Woerden kwamen er weer enkele producten bij die exclusief worden verkocht via professionele kanaal. De nieuwe dragers van het label 100% Exclusiviteit zijn 35% Fritessaus van Oliehoorn en de nieuwe lijn met premium snacks van fabrikant Beckers (IZICO Food Group). Ander nieuws was er ook over het label 100% Exclusiviteit. Omdat het label niet past bij het werk van een vakvereniging, zal ProFri in de loop van 2018 het label overdragen aan het Nederlands Frituurcentrum, het kennis- en innovatiecentrum van de branche.

100 procent Exclusiviteit 2017 - Foto 001  100 procent Exclusiviteit 2017 - Foto 002

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op http://www.profri.nl/activiteiten/100-procent-exclusiviteit