Hans Geurts zit al ruim een kwart eeuw in het cafetariavak. Hij begon in Zeist met een gecombineerd café/snackbar bedrijf, maar groeide mee met de tijdgeest en de markt. In Zeist staat Geurts bij menigeen bekend onder zijn bijnaam De Neus. Nadat eerst een Parijse karikatuur van Geurts als logo dienst deed, koos hij enkele jaren geleden voor een moderne naam met een kwinkslag. Dat werd Nose 4 Food.

In de rubriek Daarom ProFri geeft ondernemer Hans Geurts aan waarom hij zich aansloot bij de Vereniging Professionele Frituurders.

Vooruit helpen

"Ik was lid van een andere vereniging. Met de nadruk op wás. Ik had er totaal geen binding meer mee. Maar ProFri is er specifiek om de cafetariasector vooruit te helpen."

Eerlijk beeld

"ProFri moet bijdragen aan een eerlijk beeld over onze sector. Dat beeld is nu heel eenzijdig. Als ik kijk naar supermarkten... die doen al het mogelijke om je te verleiden, terwijl wij tegenwoordig nota bene ons best doen om de klant bewuste keuzes te laten maken."

Samen uitdragen

"Samen kan je als sector een heleboel. We moeten samen uitdragen waar we mee bezig zijn. We mogen met z'n allen best wat meer benadrukken dat we positief bezig zijn."

Narrow casting

"ProFri zou wisselende boodschappen kunnen maken voor onze narrow casting schermen, waarbij we duidelijk maken dat het bij de cafetaria altijd gezellig is, dat je daar nog eens met elkaar kunt praten en lachen."

Friet met een lach

"We moeten friet verkopen met een lach. Er wordt veel te weinig gelachen in deze wereld. Er is niks mis met friet – zeker niet als je verder zorgt voor een goede levensstijl - en van friet eten word je blij."

Week van de Friet

"De Week van de Friet juich ik toe. Ik vind het hartstikke goed dat die er komt. Laat maar snel komen dus!"


Nose 4 Food is te vinden aan de Koppelweg 2A in Zeist en op internet bereikbaar via nose4food.nl.

Zoeken

Onze officiële partners