Logo Prokx

Payrolling volgens Prokx, da's lekker genieten

ProFri heeft ervoor gekozen om uw voordelenpakket uit te breiden met de dienstverlening van Prokx Payroll Professionals. De ambities van ProFri zijn niet gering en ons team van professionals gaat daar graag in mee. We zijn de payroll-autoriteit voor horecaondernemer en horecawerknemers in Nederland. We zijn thuis in de branche, spreken de taal en weten wat u als ondernemer nodig hebt op het gebied van personeelszaken.

Payrolling is bij uitstek geschikt voor de frituurbedrijven in Nederland. Met een eigen horecazaak is er altijd wel wat te doen, maar u wilt zich het liefst richten op waar u goed in bent; het runnen van uw zaak. De dienstverlening van Prokx Payroll Professionals maakt dit mede mogelijk.

Uw werknemers komen bij Prokx op de payroll, zonder dat u de band met uw mensen verliest. U blijft de baas in uw eigen bedrijf. Het voordeel is dat wij de volledige salarisadministratie voor u verzorgen en u geen arbeidsrechtelijke risico's meer loopt voor wat betreft uw personeel. Maar onze payrolldienstverlening gaat verder. We ontzorgen op het gebied van arbeidscontracting en ziekteverzuim, ondersteunen bij arbeidsbemiddeling en geven P&O-advies. Gevraagd en ongevraagd.

Bent u geïnteresseerd in payrolling via Prokx? Vraag dan nu, geheel vrijblijvend, de Prokx Payroll Scan aan. De Payroll Scan geeft inzicht in wat de mogelijkheden zijn om efficiënt en flexibel met uw personeel om te gaan, welke voorwaarden er van toepassing zijn en wat de payrollkosten zijn. Deze kunt u op uw gemak met uw bestaande situatie vergelijken. Of u nu al een bestaande payroller bent of de personeelszaken in eigen beheer uitvoert. Bovendien heeft u een goed beeld van wat payrolling volgens Prokx is. Voor u en uw werknemers. Zo weet u precies wat Prokx voor het scherpe all-in tarief doet om u te ontzorgen, ondersteunen en adviseren op het gebied van salarisadministratie en overige personeelsdiensten. Dat is payrolling volgens Prokx.

ProFri ledenvoordeel

Prokx Payroll Professionals biedt de leden van ProFri extra scherpen tarieven. Deze tarieven zijn zeker concurrerend in vergelijking met andere aanbieders of wanneer bedrijven op individuele basis een overeenkomst aangaan.

Ook wanneer je al gebruikmaakt van de diensten Prokx Payroll Professionals kom je als lid van ProFri in aanmerking voor deze extra scherpe tarieven.

 

Ja, ik wil gebruikmaken van de diensten van Prokx?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Prokx zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Prokx vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken