Algemene Ledenvergadering
en Frituurwereld Event

 

Datum: 24 september 2018

Locatie:
Expo Houten, Meidoornkade 4 te Houten

Ontvangst: 10.00 uur
Aanvang: 10.30 uur
 

AANMELDEN

 

BELANGRIJKE MEDEDELING VOOR A.S. MAANDAG

AANPASSING DAGPROGRAMMA FRITUURWERELD EVENT

Er zijn recente ontwikkelingen n.a.v. onze publicatie over het bakwandenonderzoek, waardoor het bestuur van ProFri en het Nederlands Frituurcentrum zich genoodzaakt zien om het programma van maandag 24 september 2018 aan te passen. De reden wordt maandag door de voorzitter van de vakvereniging toegelicht en volgt er later die dag een persverklaring.

Aangepast programma

In de ochtend staat de ledenvergadering op het programma en komen de verenigingszaken aan de orde, waaronder recent ingekomen stukken. De vergadering is uitsluitend voor leden en partners van de vereniging en frituurprofessionals die een ProFri-lidmaatschap overwegen.

Het ontvangst is om 10.00 uur en de ledenvergadering begint om 10.30 uur.

Vanaf 12.00 uur zijn alle andere branchegenoten welkom voor het Frituurwereld Event.

LOCATIE: Expo Houten, Meidoornkade 24 in (3992 AE) Houten 

Het aangepaste programma treft u hieronder aan

 

AANMELDEN 

 

Programma en agenda algemene ledenvergadering
maandag 24 september 2018
     
10.00 - 10.30 uur   Ontvangst leden en partners van ProFri
     
10.30 - 12.00 uur  

Aanvang ledenvergadering

Openingswoord voorzitter Hans Hus

Verenigingszaken

  • Mededelingen
  • Ingekomen stukken
  • Notulen van de algemene leden vergadering d.d. 25 september 2017
  • Financiële verantwoording 2017
  • Wijzigingen in het bestuur
  • Activiteiten 2018 en 2019
  • Vaststelling contributie 2019
  • Lopende begroting 2018 en de begroting 2019
  • Bakwandenonderzoek en de ketel kwestie
  • Week van de Friet
  • Rondvraag
  • Sluiting ledenvergadering
     
Frituurwereld Event
     
12.00 - 13.00 uur  

LUNCH EN ONTVANGST BEZOEKERS EVENT

Fris Frituren

Presentatie van het kookboek Fris Frituren van Angela Prins met heerlijke recepten om van te watertanden, 85 in totaal. Fris Frituren is een uitgave van het Nederlands Frituurcentrum.

Met Goud Bekroond
Tijdens de lunch worden een aantal oorkondes ‘Met Goud Bekroond’ uitgereikt aan collega’s die de afgelopen periode een of meerdere producten ter keuring hebben aangeboden.

     
13.00 - 13.15 uur
 

Parels van het Jaar
Bekendmaking Parels van het Jaar 2018, de award voor medewerkers die zich op een bijzondere wijze in hun frituurbedrijf verdienstelijk maakten.

     
13.15 - 14.00 uur  

Themadiscussie: “Welke toekomst wacht onze frituur?”

  • Inleiding Hans Hus: Als je wilt dat alles hetzelfde blijft, moet je steeds veranderenInleiding
  • Wilco Wieling van DEPA: De EU ban op plastic
     
14.00 - 15.00 uur   Lagerhuis Debat
Aan de hand van drie stellingen gaan we met elkaar in discussie over o.a. de prijsontwikkeling van ons frietje op langere termijn en de praktische gevolgen van de slechte aardappeloogst.
     
15.00 - 16.00 uur   Afsluiting met een drankje en een kleine proeverij van gefrituurde snacks. 
Gelegenheid om na te praten en te speeddaten met partners en sponsoren. 
     
16.00 uur   Einde Frituurwereld Event editie 2018


 

AANMELDEN

 

 

Zoeken