Logo Filta-Environmental

Compleet frituurmanagement

FiltaFry Plus is 's werelds grootste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd.

Regelmatig bezoek van onze service operator leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk uw frituurkosten waarbij de kosten van de service in het niet vallen.
Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht.
Onze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat u snel weer gebruik kunt maken van de frituur.

De service van FiltaFry Plus houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico's in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.

De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry Plus.

 

ProFri ledenvoordeel

Filta Benelux is officieel partner geworden van ProFri. Met een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt Filta Benelux ProFri bij haar activiteiten en draagt zo haar steentje bij om de vereniging te helpen bij het realiseren van haar doelstellingen.

Leden hebben net zoals bij de andere partners ook bij Filta Benelux een streepje voor.

 

Heb je belangstelling voor de diensten van partner FiltaFry Benelux of wil je weten meer weten over het complete frituurmanagement?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Filta Benelux zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Filta Benelux vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken