Voorkant Feiten over VettenHet complete basiswerk over oliën, vetten en cholesterol

Het boek dat elke friturende ondernemer gelezen moet hebben!

Over vetten bestaan de vreemdste ideëen. Juiste, onjuiste en halve informatie worden snel door elkaar 'geklutst'. Geen wonder dat je als lezer soms de weg kwijt raakt. Het is een lastige materie. Wat het extra moelijk maakt dat niet alleen het soort vet 'goed' of 'slecht' bepaalt. De wijze van productie, de manier van opslag en ook nog eens het gebruik bepalen of een goed vet alsnog slecht wordt. Wil je alles weten over de waarheid achter vetten. Dan is dit het beste boek dat je kunt lezen waarin de waarheid over vet wordt verteld.

Dit boek is niet alleen een naslagwerk, maar verteld ook alles over goede en slechte vetten en worden alle aspecten van vetten belicht. Op grond van gedetailleerde informatie, leert de lezer onderscheid te maken tussen verschillende vetsoorten en krijgt hij inzicht in het enorme belang van essentiële vetzuren voor de gezondheid. Feiten over Vetten is gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek. Deze ingewikkelde materie is door dr. Enig helder uiteengezet, in voor een ieder toegankelijke taal. Dit boek is zowel geschreven voor de gezondheidsbewuste consument als voor mensen die zich vakmatig met voeding bezighouden, zoals artsen, therapeuten alsmede diëtisten, én natuurlijk de friturende ondernemers.

Dr. Mary G. Enig, een begaafd Amerikaanse voedingskundige en biochemicus, heeft voor haar onderzoek naar de voedingswaarde van oliën en vetten internationaal erkenning gekregen. Zij geeft over de hele wereld lezingen en schrijft artikelen voor diverse wetenschappelijke tijdschriften. Dr. Enig is algemeen directeur van de Nutritional Sciences Division van Enig Associates, Inc., Silver Spring, Maryland. Behalve naar de voedingswaarde van oliën en vetten, heeft zij klinisch onderzoek gedaan naar de interactie tussen voeding en medicijnen.

Welke thema's behandelt het boek (344 pagina's)

  • De voornaamste feiten over vetten en oliën
  • De invloed van vetten op het lichaam
  • Voeding door de jaren heen
  • De vele bronnen van vetten en oliën
  • Kwalificatie van vetten en oliën voor de handel
  • Een overzicht van de aanbevelingen voor de consumptie van vet
  • Samenvatting van feiten over voedingsvet
  • Antwoorden op vaak gestelde vragen


BOEK BESTELLEN

Vaste prijs via boekhandel, webshops en ProFri is € 29,95. Bedrag is inclusief BTW en exclusief een bijdrage in de verzendkosten à 2,24 euro. Vul het onderstaande bestelformulier in en binnen twee werkdagen ontvangt u het boek samen met de factuur per post. Gelieve de factuur binnen 14 dagen te betalen.

  1. Ik wil graag bestellen:
  2. Ongeldige invoer
    Handboek voor de frituurprofessional voor de prijs van € 22,50
  3. Ongeldige invoer
    Het Grote Frietboek voor de prijs van € 9,95
  4. Ongeldige invoer
    Nationaal Snack Handboek voor de prijs van € 12,50
  5. Ongeldige invoer
    Feiten over Vetten voor de prijs van 29,95 euro
  6. Ongeldige invoer
    Mc SUCCES voor de prijs van 19,50 euro
  7. Bedrijfsnaam:*
    Vul je bedrijfsnaam in
  8. Voornaam:*
    Vul je voornaam in
  9. Tussenvoegsel(s):
    Vul je tussenvoegsels in
  10. Achternaam:*
    Vul je achternaam in
  11. Adres:*
    Vul je adres in
  12. Postcode:*
    Vul je adres in
  13. Plaats:*
    Vul je adres in
  14. E-mailadres:*
    Vul je e-mailadres in
  15. Telefoonnummer
    Voer een correct telefoonnummer in
    (bijv. 040-1234567)
  16. Ongeldige invoer
  17. Adres postadres:
    Vul je postadres in
  18. Postcode postadres:
    Vul je postcode postadres in
  19. Plaats postadres:
    Vul je plaats postadres in
  20. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief een bijdrage in de verzendkosten à 2,24 euro. Bij de bestelling ontvangt u de factuur. Gelieve deze factuur binnen 14 dagen te betalen.
  21. Ongeldige invoer
    *
  22. Voer de code in*
    Voer de code in
      Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken

Onze officiële partners