Logo DeVriesSnacks

In overleg heeft De Vries Snacks als eerste partner van ProFri een info-trailer laten ontwikkelen, waarmee we de consument kunnen laten zien dat snacks prima passen in een gezonde maaltijd of als lekkernij tussendoor. Deze trailer kunnen friturende ondernemers bijvoorbeeld toevoegen aan hun digitale menupresentatie. De Vries Snacks stelt ook een versie voor consumenten aan de vereniging beschikbaar. Wanneer de reacties positief zijn worden er meer van de deze info-trailers gemaakt.

De Vries Snacks is al ruim 60 jaar actief in de wereld van frituursnacks. Om in te kunnen spelen op de behoeftes van de ondernemer en de consument volgt De Vries Snacks ook nauwkeurig de marktontwikkelingen.


Snack zonder Naam

Een pittige snack met alle ingrediënten die een lekker product nodig heeft. De vorm, de smaak en de toepassingsmogelijkheden zijn uniek. Het enige dat ontbrak was een passende naam. De Vries Snacks, fabrikant van de "Snack zonder Naam", organiseerde vervolgens de landelijke consumenten actie "Verzin en Win". De actie duurde t/m 31 december 2014 en de "Snack zonder Naam" heeft inmiddels een naam die is bedacht in Wolvega. Tijdens de Horecava 2015 is de nieuwe naam geïntroduceerd en de officiële naam is geworden ANONIMO®, alias Snack zonder Naam.

De winnaars

Met deze actie konden de consumenten een naam voor de snack opgeven en de uiteindelijke winnaar, waarvan de naam werd gekozen, won € 1.000,-. Ook de cafetariahouder waar de snack werd gekocht won een cheque van € 1.000,-. Het was Roger Kuypers uit Wolvega die de snack had gekocht bij Snackpoint De Passage in Wolvega. Hij stuurde de naam ANONIMO in en werd daarmee de winnaar onder de maar liefst 15.333 inzendingen. De achterliggende gedachte van zijn inzending was de naamloze snack die hij associeerde met anoniem. Daar gaf hij een mediterraans tintje aan en zo kwam hij op naam ANONIMO. Inmiddels hebben de gelukkige winnaars hun prijs ontvangen.

Foto winnaars Snack Zonder Naam ActieDe gelukkige winnaars nadat zij hun cheques hadden ontvangen.


ProFri ledenvoordeel

Leden van ProFri hebben bij De Vries Snacks een streepje voor. Neem vrijblijvend contact met ze op. De Vries Snacks laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van De Vries Snacks?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van De Vries Snacks zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van De Vries Snacks vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken