Logo Swinkels   Logo Souflesse

Makers en bedenkers van de exclusieve en meest gevulde kaassoufflé voor de horeca, de Souflesse

Als ondernemer wil je graag kwalitatief hoogwaardige producten aanbieden en hiermee onderscheiden. Daarom heeft Swinkels Snackery & Backery exclusief voor de horeca de Souflesse ontwikkeld zodat de horecaondernemer met een échte kaassoufflé de gast kan verrassen en hiermee onderscheiden in de markt.

Bij de productie is gekozen voor minder deeg, meer kaas en een betere kaassmaak. Qua vorm is gekozen voor een smalle soufflé zodat deze eenvoudig als een snack uit de hand gegeten kan worden. Dankzij de vorm en korst heeft de Souflesse uitstekende bakeigenschappen. Hiernaast is de Souflesse de meest gevulde kaassoufflé, waarom verkopen de winnaars van de cafetaria top 100 van de afgelopen vijf jaar geen kaassoufflé maar de Souflesse als hun kaassoufflé

Naast de kaas variant heeft en krijgt de Souflesse steeds meer varianten zodat u uw gast nog vaker kan verrassen met vooral lekkere snacks!

ProFri ledenvoordeel

Swinkels / Souflesse zijn vanaf het begin officieel partner van ProFri. Leden hebben bij Swinkels / Souflesse dan ook een streepje voor. Neem vrijblijvend contact met ze op. Swinkels / Souflesse laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Swinkels / Souflesse?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Swinkels / Souflesse zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Swinkels / Souflesse vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken