U I T N O D I G I N G

Algemene ledenvergadering en sprekers
bij Hotel Van der Valk in Vianen
op maandag 3 juni 2024

Voordracht Alide van Toor, terugtreden Frans van Rooij

Ontvangst: vanaf 9.45 uur
Aanvang vergadering: 10.30 uur
Eindtijd: omstreeks 15.30 uur
Locatie: Hotel Van der Valk Vianen, Prins Bernhardstraat 75 25 te (4132 XE) Vianen

 

DIRECT NAAR AANMELDEN (OF AFMELDEN)

 

 

Op maandag 3 juni aanstaande houdt ProFri zijn jaarvergadering bij Hotel Van der Valk in Vianen. Alle leden en partners van onze vakvereniging voor frituurprofessionals zijn van harte welkom. De ontvangst is vanaf 9.45 uur. De Algemene Ledenvergadering begint stipt om 10.30 uur. Tijdens de vergadering wordt Alide van Toor voorgedragen als beoogd bezoldigd voorzitter, terwijl voorman Frans van Rooij een groot deel van zijn taken neerlegt.

Het globale programma ziet er als volgt uit: 

1. OCHTEND | Bestuurlijk en actueel

Het ochtendprogramma is gereserveerd voor de Algemene Ledenvergadering van vakvereniging ProFri. Directie en bestuur nemen de lopende zaken door, zoals de begroting en andere verenigingszaken*. Vanzelfsprekend is er aandacht voor actuele zaken. Zoals de SUP-wetgeving, de op handen zijnde Snackwet en ontwikkelingen op het gebied van energie en frituurvetonderzoek.

Alide van Toor en Arjan Verploegen (De Heuve, Beuningen) worden voorgedragen als nieuwe bestuursleden. Van Toor (van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk) is de beoogd bezoldigd voorzitter van ProFri als opvolger van oprichter Frans van Rooij. Nadat ze tot bestuurslid is gekozen, kiezen haar mede-bestuursleden haar formeel in functie. Nu al kennismaken met Alide? Vanaf vandaag kun je op vakplatform Frituurwereld een interview met haar lezen.

2. LUNCH | Mét PIP's

In de zaal waar de lunch geserveerd wordt, vind je ProFri Informatie Punten (PIP’s). Bij de PIP’s verstrekken ProFri en aan haar gelieerde organisaties en partners van de vakvereniging informatie over hun diensten en producten. Er is gelegenheid om te netwerken of wetenswaardigheden over het eigen bedrijf, de branche en allerlei kwesties met elkaar uit te wisselen.

3. MIDDAG | Keurmerken en debat

ProFri zet in de middag samen met het Nederlands Frituurcentrum een aantal collega’s in het zonnetje. Zoals: bedrijven die Met Goud Bekroond oorkondes krijgen voor hun ambachtelijke specialiteiten. Verder debatteren we aan de hand van stellingen over actuele onderwerpen. We blikken vooruit naar het Frituurwereld Event 2024 én de nieuwe editie van de Nationale Smulgids.

4. CHECK-OUT | Hapje en drankje na

De dag sluiten we af met een drankje en een hapje. Er is gelegenheid om de gelauwerde collega’s te feliciteren en met elkaar na te praten. Ook kun je kennismaken met de nieuwe bestuursleden.
Hoewel hij actief blijft via het Nederlands Frituurcentrum, kun je vanzelfsprekend ook ProFri-oprichter Frans van Rooij op jouw eigen manier bedanken voor zijn niet-aflatende inzet, strijd én initiatieven voor de vaderlandse frituurbranche in het algemeen en de leden in het bijzonder.

GRAAG VAN TE VOREN AANMELDEN | Leden en partners van ProFri zijn van harte welkom

in verband met de voorbereidingen en het goed laten verlopen van de dag, willen we wel graag dat jij je vooraf even aanmeldt via de website van de vakvereniging. Er zullen tijdens de dag foto- en filmopnamen worden gemaakt. Door je in te schrijven voor deelname gaan we ervan uit dat je hier geen bezwaar tegen hebt.

 

 

NAAR AANMELDEN (OF AFMELDEN)

 

Graag tot ziens op maandag 3 juni 2024 bij Van der Valk in Vianen!

 

* Twee weken voor de jaarvergadering verstuurt het secretariaat via e-mail de definitieve agenda van de jaarvergadering, het verslag en notulen van vorig jaar, het financieel verslag 2023 en de begrotingen 2024 en 2025.

  

NAAR AANMELDEN (OF AFMELDEN)