Vakvereniging ProFri introduceert met ingang van 2019 naast het basislidmaatschap twee nieuwe pakketten onder de namen ProFri Plus en ProFri Pro. De vakvereniging wil hiermee tegemoet komen aan leden die zich melden omdat ze begeleiding en advisering zoeken bij personele en juridische kwesties.

Direct naar overzicht lidmaatschappen

ProFri is een vakvereniging die in de breedte opkomt voor de belangen van de branche en het algehele vakmanschap wil bevorderen. Daarnaast zijn er leden die behoefte hebben aan meer intensieve advisering die betrekking heeft op hun eigen zaak. Een deel van hen is daarom ook lid van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De afgelopen jaren is gezocht naar samenwerking met KHN, maar dit bleek niet haalbaar. En het initiatief voor het oprichten van een nieuwe werkgeversvereniging, Nieuwe Horeca Nederland (NHN), schoot haar doel voorbij. Daarom is besloten om onder eigen vlag en met een speciaal ledenpakket personele en juridische adviezen op maat te gaan verstrekken.

Plus en Pro 
ProFri-leden die kiezen voor het Pluspakket kunnen, wanneer ze dat willen, door de vereniging geholpen worden om gezamenlijk te komen tot een pakket van aanvullende arbeidsvoorwaarden bovenop de huidige horeca cao. Daarmee kunnen zij hun positie op de steeds krapper wordende arbeidsmarkt versterken. Deze ondernemers zouden samen onder de vlag van ProFri een zogenaamde “ondervereniging” kunnen vormen om betere arbeidsvoorwaarden te realiseren om zodoende aantrekkelijk te blijven als werkgever. 
Leden met het Goed Gefrituurd Keurmerk krijgen het Pro-pakket aangeboden. ProFri Pro bestaat uit het basislidmaatschap, het ProFri Plus pakket, diverse extra’s en, als tenminste voldaan wordt aan de voorwaarden, óók het Goed Gefrituurd Keurmerk.

Kosten lidmaatschap 2019
Basis 325 euro
Plus 445 euro
Pro 595 euro 

Trots? 
Trots op jouw vak? Vind je dat ProFri goed werk doet voor de branche? Maar ben je nog géén lid van vakvereniging ProFri? Twijfel dan niet langer! Word nu lid van ProFri.

Stapje verder? 
Ben jij al ProFri-lid maar wil je een stapje verder? Kies dan voor het ProFri Plus Pakket óf het ProFri Pro Pakket. Stuur een e-mail naar  secretariaat@profri.nl en het is geregeld.

Overzicht lidmaatschappen vakvereniging ProFri 2019

 Overzicht Lidmaatschappen Vakvereniging ProFri 2019

 

Meld je nu aan als lid van ProFri

Zoeken

Onze officiële partners