We werken niet alleen aan imagoverbetering, maar komen ook met een kwaliteitskeurmerk. Naast passende beroepsopleidingen zetten we in op goede en doelgerichte e-learningmodules, trainingen en opleidingen voor ondernemers én medewerkers, en komen we in brede zin op voor de belangen van onze leden.

Maar... daar heeft ProFri veel steun en inbreng bij nodig!

Het maakt niet uit hoe groot je bent als vakvereniging. Wel wat je samen weet te bereiken. Natuurlijk streven we wel naar zoveel mogelijk leden, maar ook leveranciers, groothandels en fabrikanten die ProFri steunen zijn van groot belang. Word daarom lid of sponsor van ProFri.

De vereniging staat open voor iedere friturende ondernemer die het versterken en het positief uitdragen van ons vak belangrijk vindt. Met zijn lidmaatschap investeert hij niet alleen in zijn eigen toekomst, maar ook in die van de sector.

Door een gezamenlijke aanpak zijn we als vereniging in staat het imago rond ons vak een positieve draai te geven. We willen het vak in een positief daglicht plaatsen en de consument laten zien dat onze producten niets met ongezond of vet voedsel te maken hebben.

 

Meld je nu aan als lid van ProFri

Zoeken

Onze officiële partners