Logo SVO vakopleiding foodSVO is in 1926 opgericht als particuliere school voor slagers. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot dé opleidingspartner voor bedrijven in de sector Fastservice en de verse voedingsindustrie. Meer dan 100 medewerkers zijn dagelijks aan het werk voor studenten en hun werkgevers. Momenteel volgen ruim 2500 studenten een beroepsopleiding bij SVO, waarvan bijna een groot deel (900) werkzaam is in de Fastservice. De opleidingen worden aangeboden op 16 locaties in het land.

 

Mbo-opleidingen en trainingen

SVO verzorgt praktijkgerichte mbo-opleidingen en trainingen voor mensen die werken in een versspeciaalzaak, supermarkt, fastservicebedrijf of industrieel versbedrijf. Tijdens de opleiding werken en leren studenten tegelijkertijd.
Studenten gaan gemiddeld één dag in de week naar school. De andere dagen gaan ze aan de slag bij een leerbedrijf. Dit noemen we werkend leren of de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Breed aanbod

Afhankelijk van wat bij de deelnemer past, biedt SVO middelbaar beroepsonderwijs aan op vier niveaus. Van niveau één (assistent), tot niveau vier (ondernemer/leidinggevende). Wie geen mbo-opleiding nodig heeft, maar slechts een onderdeel van zijn beroepsuitoefening wil leren of verbeteren, kan bij SVO diverse trainingen volgen. Deelnemers kunnen ook een EVC-traject volgen. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties, ook wel ervaringscertificaat genoemd. Dat betekent dat werknemers op grond van hun ervaring certificaten en een scholingsadvies kunnen krijgen.

Samenwerking

Sinds 2006 verzorgt SVO in nauwe samenwerking met de sector Fastservice de mbo-opleidingen. Via de portal www.fastserviceopleidingen.nl kunnen alle belangstellenden informatie vinden over het leren, werken en ondernemen in de sector Fastservice.

Logo Fastserviceopleidingen

 

Wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden in de Fastservice of wil je erkend leerbedrijf worden?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt iemand van het Fastservice Opleidingscentrum zo snel mogelijk contact met je op.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in