Logo Rational v2

RATIONAL, gevestigd in Hengelo, is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige keukenapparatuur. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1973, heeft RATIONAL een stevige reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van innovatieve oplossingen voor professionele keukens wereldwijd.

Rational ovenHet bedrijf is bijzonder bekend om zijn geavanceerde combi-stoomovens die een revolutie teweeg hebben gebracht in de manier waarop voedsel wordt bereid. Deze ovens combineren de voordelen van stoomkoken en convectie, waardoor gebruikers nauwkeurige controle hebben over het kookproces en gerechten kunnen bereiden die behouden blijven met voedingsstoffen en smaak.

RATIONAL streeft ernaar om continue technologische vooruitgang te boeken en te voldoen aan de evoluerende behoeften van de culinaire industrie. Het bedrijf legt een sterke nadruk op duurzaamheid en efficiëntie, zowel in de prestaties van hun apparatuur als bij hun bedrijfsvoering.

Met een wereldwijd netwerk van distributeurs en servicecentra biedt RATIONAL niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitstekende klantenservice en ondersteuning. Hun inzet voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid heeft RATIONAL geholpen om een prominente positie te veroveren in de professionele keukenindustrie over de hele wereld.

Klik hier als je meer wilt weten over onze partner RATIONAL.