Logo Remia

Remia is zich sterk bewust van haar verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie en voert daartoe een actief beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onder Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt verstaan: een ethische grondhouding die een bedrijf zich eigen heeft gemaakt, waarbij het handelen is gericht op het vinden van een balans tussen de belangen van het bedrijf en de belangen van haar stakeholders en waarbij dit is geïntegreerd in al zijn bedrijfsprocessen. Dit is een van de redenen waarom wij participant geworden zijn van de Vereniging Professionele Frituurders, ProFri.

Met MVO en duurzaamheid wordt naar een balans tussen de 3 P's: People, Planet en Profit (Prosperity) gestreefd. Dagelijks motiveert de inspirerende en uitdagende Remia organisatie haar medewerkers om de beste innovatieve voedingsmiddelen te creëren. Hierbij analyseren en evalueren we continu de Remia producten, processen en onze potentiële impact op de samenleving. Op basis van de resultaten hiervan, worden Remia producten in zowel binnen als buitenland door een steeds grotere groep consumenten en ondernemers gewaardeerd.

Als levensmiddelenproducent is Remia in het bijzonder afhankelijk van natuurlijke grondstoffen, om voor onze consumenten en ondernemers kwalitatief hoogwaardige producten te produceren. We realiseren ons onze verantwoordelijkheid bij het gebruik van deze grondstoffen. Wij passen onze manier van ondernemen aan om duurzaamheid te bevorderen. De grote milieu-, sociale- en economische uitdagingen vereisen samenwerking.

Daarom werken wij samen met collega bedrijven, overheden, (branche) organisaties, leveranciers, grossiers, ondernemers en consumenten bij het vinden van innovatieve oplossingen.

 • Hierbij maken we gebruik van de volgende principes:
 • Het op de markt brengen van betere keuze-opties;
 • Het verstrekken van heldere voedingswaardeinformatie om deze keuze eenvoudig te maken;
 • Het verantwoordelijk omgaan met reclameboodschappen, speciaal daar waar kinderen de doelgroep zijn;
 • Het stimuleren van lichamelijke inspanning en een gezonde leefstijl.

Innovatie van gezondere en betere keuzeproducten is een kernbegrip voor de Remia organisatie.

ProFri ledenvoordeel

Remia is vanaf 2013 officieel partner van ProFri. Leden hebben net zoals bij andere partners ook bij Remia een streepje voor. Neem vrijblijvend contact op. Remia laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Remia?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Remia zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Remia vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in