Logo Rabopak

Logo Rabopak De nummer 1 in snackverpakkingen

 

Rabopak B.V. bestaat al meer dan 80 jaar. Het is in al die jaren uitgegroeid tot de toonaangevende producent van papieren snack-verpakkingen. Rabopak is de nummer 1 van Nederland in papieren draagtassen, snackzakken en puntzakken.

Het bedrijf levert uitsluitend aan de horecagroothandel en de verpakkingshandel en ontzorgt haar klanten door supersnel, een goed product te leveren tegen een zeer scherpe prijs. Ze produceren alle artikelen zelf en leveren deze uit voorraad. Voor 10.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis!

Voor prijsaanvragen, andere informatie of bestellingen dienen ondernemers contact op te nemen met de eigen groothandel. Alleen voor technische vragen over bedrukkingen of het aanleveren van digitale bestanden kan rechtstreeks contact worden opgenomen.

Ondanks dat Rabopak zelf geen direct contact heeft met haar eindgebruikers zijn ze toch partner van ProFri. Met een jaarlijkse bijdrage aan de vereniging willen zij de collectieve belangenbehartiging en het streven naar een beter imago van de sector een steuntje in de rug geven.

Klik hier als je meer wilt weten over onze partner Rabopak en het assortiment aan papieren draagtassen, snackzakken en puntzakken.