Logo Vandemoortele 2017

In de Nederlandse foodservice markt is Vandemoortele vooral bekend met de frituurmerken Gouda's Glorie, Diamant, Ossewit en onze diepgevroren bakkerijproducten van My Originals, Lanterna, Les Pains Pérènes de Roland Cottes en Banquet d'Or.

Als partner van Profri kunnen wij professionele frituurders bijstaan met onze kennis en ervaring op het gebied van professioneel frituren. We zijn er trots op dat deze branche zich steeds verder ontwikkeld en de lat voor zichzelf steeds hoger legt en werken daar graag aan mee. Daarom zijn wij partner van Profri.

1899 betekende de start voor Vandemoortele. Wat begon met één fabriek in Izegem (België), groeide door nieuwe initiatieven en overnames uit tot de dynamische Groep van vandaag, waarbij Vandemoortele een familiebedrijf is gebleven. Vandemoortele is actief in de productie en verkoop van margarines & vetten en diepvries bakkerijproducten in Europa.

Wij willen waarde creëren in een perspectief van continuïteit. Daartoe richten we ons op specifieke activiteiten waarin wij een leidende positie bekleden of kunnen ambiëren, en waarmee onze onderneming op een duurzame en winstgevende manier kan groeien. Wij onderscheiden ons door operationele uitmuntendheid, door gedreven innovatie en sterke klantenfocus.

Wij willen bij onze klanten de voorkeurleverancier zijn. Dit streven vereist dat wij hen op een efficiënte manier van producten voorzien die op het vlak van kwaliteit, service en innovatie voor alle betrokkenen waarde creëren. Onze activiteiten steunen dan ook op nauwe samenwerking met de klant, en op een diepgaand begrip van en het continu onderzoek naar de belangrijkste voedings- en consumptietrends.

Respect voor milieu en maatschappij maakt integraal deel uit van onze dagelijkse werking. Wij zijn er ook van overtuigd dat de ontwikkeling van Vandemoortele als onderneming hand in hand gaat met de persoonlijke ontwikkeling van elk van onze medewerkers.

Logo Vandemoortele Goudas Glorie Logo Vandemoortele Ossewit Logo Vandemoortele Diamant

 

ProFri ledenvoordeel

Vandemoortele is vanaf 2013 officieel partner van ProFri. Leden van ProFri hebben bij Vandemoortele een streepje voor. Neem vrijblijvend contact met ze op. Vandemoortele laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Vandemoortele?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Vandemoortele zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Vandemoortele vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in