Logo BHV NL

10% korting op trainingen van BHV.nl


Exclusief voor leden van ProFri


Dus ben je lid, gebruik dan bij aanmelding klantcode:

ProFri2023

*Aanmeldingen met deze code worden door BHV.NL gecontroleerd bij het secretariaat van ProFri

 

Over onze partner BHV.NL
BHV.NL traint al ruim 28 jaar, betrokken en kundig, de BHV’ers van Nederland. Zij weten wat er nodig is om snel, effectief en zelfverzekerd te kunnen handelen bij calamiteiten. Dit leer je in één van de vele cursussen die ze aanbieden: door vooral te oefenen binnen de context van je eigen branche. Je leert risico’s herkennen, maatregelen nemen en met zekerheid handelen.

Sinds juni 2018 heeft BHV.NL het aanbod in cursussen verder uitgebreid met trainingen op het gebied van preventie, crisismanagement, ongewenst gedrag, conflictbeheersing en diefstal. Meer informatie daarover kun je vinden op www.veiligheidstrainingen.nl

 

Zijn BHV’ers verplicht?
Vakvereniging ProFri en BHV.NL krijgen regelmatig de vraag wat je op het gebied van bedrijfshulpverlening moet organiseren als werkgever. Goed getrainde bedrijfshulpverleners zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar óók onmisbaar in elke organisatie! Verschillende wet- en regelgevingen verplichten je om jouw medewerkers en bezoekers te beschermen, en zo goed mogelijk te kunnen handelen mocht er toch een noodsituatie ontstaan. Lees hier meer over wat je moet weten als werkgever.

 

ProFri-ledenvoordeel
Incompany cursussen met 10% korting voor leden van ProFri
Een cursus op jouw eigen locatie kan al vanaf zes cursisten. Jij zorgt voor de locatie, BHV.NL voor de rest. Je bespaart door het lagere tarief én je bespaart op reistijd en -kosten. Grootste voordeel: de inhoud van de cursus kan exact afgestemd worden op de bij u aanwezige risico’s en indien gewenst aangevuld worden met workshops of een ontruimingsoefening.
Bekijk de incompany cursussen van BHV.NL

Open cursussen met 10% korting voor leden van ProFri
Medewerkers kunnen ook individueel deelnemen. Op elk moment van het jaar. Hierbij kan er keuze gemaakt worden uit verschillende cursussen op ruim zestig locaties in Nederland. Inschrijven is eenvoudig en snel geregeld via www.bhv.nl.
Bekijk het cursusaanbod van BHV.NL

Klantcode voor leden van ProFri
De speciale klantcode voor de leden van de Vereniging Professionele Frituurders is: ProFri2023

Vermeld deze code in het opmerkingenveld bij je online inschrijving en BHV.NL verwerkt de korting. Uiteraard checkt BHV.NL bij de vereniging of je lid bent.

 

INSCHRIJVEN

 

Wil je meer weten over BHV.NL of een vrijblijvend adviesgesprek? Vul dan onderstaand formulier in. Een medewerker van BHV.NL neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:*
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in