Logo The FRYER Company

The FRYER Company ontwerpt en produceert duurzame frituurinstallaties naar wens. Onze professionele bakwanden vinden hun weg naar o.a. fastfood franchiseformules, cafetaria’s, de leisurebranche en grootkeukens. Een FRYER staat voor topprestaties in frituren. Met de enorme afbakcapaciteit bakt u moeiteloos heerlijke frites, ook in piekmomenten.

FRYER-frituurinstallaties zijn ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring. Gert Versloot en Martijn van Ramselaar hebben de handen ineengeslagen en ontwikkelen, produceren en vermarkten duurzame bakwanden. Door zelf te innoveren en ketels te ontwikkelen hebben zij een nieuwe standaard in de markt gezet. Duurzame ketels die de nieuwe norm vormen en voldoen aan de laatste eisen en ontwikkelingen. FRYER-ketels staan voor gebruiksgemak en kwaliteit. Denk hierbij aan hygiëne, afbakcapaciteit en servicegemak.

Van standaard modules tot maatwerk
FRYER frituurinstallaties zijn ontworpen op basis van de nieuwste inzichten uit de praktijk en uitgerust met de modernste technieken. Een bakwand kan uit diverse modules worden samengesteld. Elke denkbare combinatie is mogelijk waarbij onze designers rekening houden met routing, personeelsbezetting en de benodigde productiecapaciteit. Naast de standaard modules is ook maatwerk mogelijk: denk bijvoorbeeld aan het integreren van een lavagrill, inductieplaat etc. 

Kijk voor meer informatie op de website van onze partner The Fryer Company