Logo Farm Frites

De wereld van Farm Frites wordt beheerst door de aardappel, en wat je er allemaal mee kunt doen.

Farm Frites levert een bijzonder uitgebreid assortiment aardappelproducten aan iedereen die de consument van dienst is bij het buitenshuis eten: van cafetaria tot restaurant, van bedrijfskantine tot hotelketen. Naast de klassieke frietjes zijn dat tegenwoordig ook een extra heerlijk Nieuwe Generatie frites assortiment en producten met toegevoegde waarde in de vorm van minder vet/calorieën en meer gebruiksgemak.

Al 40 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten. Producten waaraan wij in veel landen onze toonaangevende marktpositie danken. Wij hebben dit vooral bereikt door onze passie voor kwaliteit. Ook in de toekomst zal die passie ons fundament blijven. Een passie die begint bij de aardappelen van Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten over de hele wereld.

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat nog steeds. Een bedrijf gebouwd op sterke fundamenten als puurheid, authenticiteit en landbouwkennis. Uitgangspunten die leiden tot een nadruk op mens en milieu. Tot het centraal stellen van klanten, consumenten, telers en werknemers. Farm Frites bouwt voort op deze eenduidige visie. Zowel nu als in de toekomst.

ProFri ledenvoordeel

Farm Frites is vanaf 2013 officieel partner van ProFri. Leden van ProFri hebben bij Farm Frites een streepje voor. Neem vrijblijvend contact met ze op. Farm Frites laat je graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Farm Frites?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Farm Frites zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Farm Frites vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in