Logo VanReusel met slogan

Belgisch familiebedrijf, opgericht door Paul Vanreusel, vonden zij in 1953 hun oorsprong in het bereiden van ambachtelijke charcuterie zoals hammen en verschillende pastei- en worstsoorten.

Dankzij veranderingen in de markt konden Vanreusel in 1970 langzaamaan overschakelen naar diepgevroren snacks. Het productgamma werd dan ook uitgebreid met de huidige "klassiekers" zoals de cervela's, frikandellen, hamburgers en gehaktballen.

In 1976 werd de leiding overgenomen door de zonen die zich enkel nog toelegden op het maken van kwalitatieve snacks voor de horecaondernemer.
Momenteel kan Vanreusel een zeer uitgebreid gamma van deze diepgevroren vleessnacks aanbieden en zijn ze uitgegroeid tot een marktleidende snackfabrikant. Tevens staat ondertussen ook reeds de 3de generatie, Paul-Emmanuel en Roel Vanreusel, aan het roer samen met Theo Vanreusel.

Daarnaast heeft Lukas Vanreusel een productie-eenheid opgestart in Hongarije met de naam Flema. In deze fabriek worden er momenteel uitsluitend satés en andere aanprikproducten gemaakt.

Zij willen samen nog meer inspelen op de trends van vandaag en dit alles zonder de noden van de klanten uit het oog te verliezen want eens je Vanreusel hebt geproefd, blijf je ernaar snacken!!

ProFri ledenvoordeel

Leden van ProFri hebben bij Vanreusel een streepje voor. Neem vrijblijvend contact op. Vanreusel laat je graag kennismaken met hun producten.

Leuke actie!

Gratis Frikandel XXL beachvlag + voet bij een pakket Vanreusel snacks. Snacks die kwalitatief onderscheidend zijn, exclusief voor de horeca en veelal voordeliger. De grote vlag is een opvallende verschijning waarop gecommuniceerd staat dat de Frikandel XXL ‘hier verkrijgbaar’ is. De vlag bevordert de impuls verkoop en stimuleert het ‘upsizen’ waardoor de kassa-aanslag groter wordt.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Vanreusel en de gratis Frikandel XXL beachvlag?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Vanreusel zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Vanreusel vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken