Logo COMCAM 2024 w600

 

ProFri’s partner COMCAM is geen energieleverancier. Ze zijn Energie Portfolio Managers die samen met jou een energie-inkoopstrategie opstellen en deze voortdurend analyseren en managen. Ze kopen energie in op de juiste momenten, via meerdere energiebeurzen. Zo bieden ze energiezekerheid voor jouw bedrijf en houden ze jouw energierekening nu èn in de toekomst betaalbaar.

Als vereniging kijken we samen met COMCAM naar de ontwikkelingen op de energiemarkt en naar mogelijke collectieve voordelen voor de aangesloten leden. Je blijft als ondernemer wel altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. 

 

AANMELDEN ENERGIEBUNDEL COMCAM

Deze aanmelding is geheel vrijblijvend

 

Meer informatie over COMCAM
Vakvereniging ProFri bood samen met haar energiepartner COMCAM in 2022 menig lid verlichting met verschillende energiebundels tegen lage tarieven. 

Leden van ProFri die nog niet zijn overgestapt kunnen zich eenvoudig via de website van de vereniging aanmelden voor bundels met betaalbare vaste energieprijzen. En wie nog geen lid is, dan is dit een mooie reden om nu lid te worden van de vereniging. 

 

IK WORD NU LID

 

Wil je ook rust door betaalbare vaste prijzen?
Meld je dan aan voor de najaarsbundel en voeg de laatste jaarafrekening en maandfactuur toe van de aansluitingen waarmee je wilt overstappen. Ook je privé-aansluiting kan door COMCAM worden meegenomen in de overeenkomst.

Meer over COMCAM


Energie Portfolio Management

Door Energy Portfolio Management toe te passen ontwikkelt COMCAM een toekomstbestendige energiestrategie voor jouw bedrijf. Dat doen ze door jouw verbruik, risico’s, duurzaamheidskansen en tarieven te analyseren én te verbeteren. Actuele wet- en regelgeving en mogelijkheden voor subsidie en financiering nemen ze hierin mee.

Analyse

Een betere energiestrategie start met een juiste analyse. COMCAM analyseert niet alleen het energieverbruik van jouw bedrijf. Ze analyseren vooral ook de energiemarkt. Inzichten vanuit de markt worden vervolgens verwerkt in de strategie voor jouw bedrijf.

Inkoopstrategie

Op basis van jouw profiel, verbruik, verduurzaming en andere wensen ontwikkelt COMCAM een toekomstbestendige energie-inkoopstrategie.

Trading

Iedere onderneming volledige toegang geven tot de gehele energiemarkt. Dat is waar COMCAM voor zorgt. Ondersteund door portfoliomanagers met meer dan 15 jaar ervaring.

Strategisch risicobeheer

De zorgplicht van COMCAM loopt altijd door. Ze zorgen dat energierisico’s voor klanten beperkt blijven. Door te analyseren en strategisch te handelen.

Samenwerken met COMCAM

Maak vrijblijvend kennis met COMCAM. Ze vertellen wat ze doen en wat voor jou de voordelen zijn van Energie Portfolio Management.

  1. Klikt het? Dan koppelt COMCAM de energiebehoefte aan de juiste inkoopstrategie voor jouw bedrijf
  2. COMCAM optimaliseert het verbruik en profiel
  3. COMCAM controleert en managet voortdurend de energiekansen voor jouw bedrijf
  4. COMCAM ondersteunt bij verduurzaming van jouw bedrijf

 

Interesse?

Je wilt nu én in de toekomst zekerheid over jouw energiebeleid. Energie-analyses, -strategie en -onderhandelingen zijn de expertises van COMCAM. Dit kunnen zij volledig voor jou uit handen nemen.

Heb je interesse, klik dan op de onderstaande link om jezelf aan te melden en voeg je laatste jaarafrekening als bijlage toe, samen met de laatste maandfactuur voor gas en stroom. Een medewerker van COMCAM neemt vervolgens geheel vrijblijvend contact met je op.

 

AANMELDEN ENERGIEBUNDEL COMCAM

 Deze aanmelding is geheel vrijblijvend