Logo COMCAM

ProFri’s partner COMCAM is geen energieleverancier. Ze zijn Energie Portfolio Managers die samen met jou een energie-inkoopstrategie opstellen en deze voortdurend analyseren en managen. Ze kopen energie in op de juiste momenten, via meerdere energiebeurzen. Zo bieden ze energiezekerheid voor jouw bedrijf èn houden ze jouw energierekening nu èn in de toekomst betaalbaar.

Samen met COMCAM kijkt ProFri naar de ontwikkelingen op de energiemarkt en naar mogelijke collectieve voordelen voor de aangesloten leden. Je blijft als ondernemer altijd zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.

In april en augustus hebben we een grote groep leden aan een betaalbaardere energierekening geholpen. We zijn nu samen met COMCAM aan het kijken of we nog meer ondernemers kunnen helpen. Het lijkt erop dat dit gaat lukken. Ook ondernemers die zich nu bij ProFri aanmelden als lid, kunnen geholpen worden door COMCAM.

Het Energie Portfolio Management van COMCAM is gebaseerd op een periode van minimaal 5 jaar. Op dit moment zijn de tarieven voor 2023 bekend. Deze zijn t.o.v. de huidige marktsituatie zeer gunstig. Eind oktober weten we voor onze leden wat de tarieven worden voor 2024 gaan worden.   

Belangstelling?
Vul dan hieronder jouw gegevens in en voeg de laatste jaarafrekening en maandfactuur toe van de aansluitingen waarmee je wilt overstappen. Ook je privé-aansluiting kan door COMCAM worden meegenomen in de overeenkomst.

Als je lid bent van ProFri, dan ontvang je van COMCAM een overeenkomst met daarin de tarieven voor 2023 . Met het plaatsen van de handtekening gaan jij en COMCAM samen een verplichtig aan. De rol van ProFri is het bundelen van de vraag en zoeken naar een betaalbaar aanbod, zodat de leden de torenhoge energierekening het hoofd kunnen bieden. 

Meer over COMCAM


Energie Portfolio Management

Door Energy Portfolio Management toe te passen ontwikkelt COMCAM een toekomstbestendige energiestrategie voor jouw bedrijf. Dat doen ze door jouw verbruik, risico’s, duurzaamheidskansen en tarieven te analyseren én te verbeteren. Actuele wet- en regelgeving en mogelijkheden voor subsidie en financiering nemen ze hierin mee.

Analyse

Een betere energiestrategie start met een juiste analyse. COMCAM analyseert niet alleen het energieverbruik van jouw bedrijf. Ze analyseren vooral ook de energiemarkt. Inzichten vanuit de markt worden vervolgens verwerkt in de strategie voor jouw bedrijf.

Inkoopstrategie

Op basis van jouw profiel, verbruik, verduurzaming en andere wensen ontwikkelt COMCAM een toekomstbestendige energie-inkoopstrategie.

Trading

Iedere onderneming volledige toegang geven tot de gehele energiemarkt. Dat is waar COMCAM voor zorgt. Ondersteund door portfoliomanagers met meer dan 15 jaar ervaring.

Strategisch risicobeheer

De zorgplicht van COMCAM loopt altijd door. Ze zorgen dat energierisico’s voor klanten beperkt blijven. Door te analyseren en strategisch te handelen.

Samenwerken met COMCAM

Maak vrijblijvend kennis met COMCAM. Ze vertellen wat ze doen en wat voor jou de voordelen zijn van Energie Portfolio Management.

 1. Klikt het? Dan ontwikkelt COMCAM samen met jou een energie-inkoopstrategie
 2. COMCAM koopt energie rechtstreeks in op de beurs
 3. COMCAM stelt het contract op met de aanbieder
 4. Jij krijgt gas en/of elektriciteit geleverd
 5. COMCAM optimaiseert jouw verbruik en profiel
 6. COMCAM controleert en managet voortdurend de energiekansen voor jouw bedrijf
 7. COMCAM ondersteunt jou bij de energietransitie van jouw bedrijf

 

Interesse?

Je wilt nu én in de toekomst zekerheid over jouw energiebeleid. Energie-analyses, -strategie en -onderhandelingen zijn de expertises van COMCAM. Dit kunnen zij volledig voor jou uit handen nemen.

Heb je interesse, vul dan onderstaand formulier in en voeg je laatste jaarafrekening als bijlage toe, samen met de laatste maandfactuur voor gas en stroom. Een medewerker van COMCAM neemt vervolgens geheel vrijblijvend contact met je op.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Voeg je laatste jaarafrekening als bijlage toe, samen met de laatste maandfactuur voor gas en stroom:
 13. Bijlage 1
  Ongeldige invoer
 14. Bijlage 2
  Ongeldige invoer
 15. Bijlage 3
  Ongeldige invoer
 16. Bijlage 4
  Ongeldige invoer
 17. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 18. Ongeldige invoer
 19. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in