Logo De Digitale

Digitale menuborden, door combi-deal met ProFri's partner Elite
nu voor iedere frituurondernemer binnen handbereik

Wij kunnen ons voorstellen dat u, als drukke ondernemer, weinig tijd heeft voor het maken of bijhouden van uw marketing materiaal. Hangt uw zaak vol posters? Typt u ook zo nu en dan een aanbieding over en plaatst u deze op Facebook? Heeft u een website maar is deze verouderd? Herkent u zich in deze uitdagingen? Wij maken dit eenvoudig, efficiënt en betaalbaar!

De Digitale B.V. stelt je in staat via één centraal punt jouw digitale marketingkanalen te beheren. Dit gaat van online middelen zoals jouw website, tot offline in jouw eigen onderneming. Zo bieden zij: narrowcasting (E-screen)! Hiermee kun je digitaal presenteren op een- of meerdere beeldschermen. En verzorgen zij het eerste jaar zelfs gratis*) de maatgemaakte uitzending voor u, dit in samenwerking met ProFri's partner Elite Salades & Snacks B.V. uit Neede.

De landelijke uitzending van E-screen omvat productinformatie, nieuws, lokale weerberichten, entertainment en vak gerelateerde weetjes. Deze worden aangevuld met jouw eigen informatie en aanbiedingen. Daarnaast kun je kiezen voor een geavanceerde digitale menukaart, de nieuwe standaard op gebied van menupresentatie. Presenteer jouw producten overzichtelijk en in jouw eigen huisstijl op meerdere beeldscherm. Heb je een prijswijziging? Een aanpassing is in een handomdraai gemaakt.

De Digitale

Reeds gemaakte berichten kun je eenvoudig doorvoeren naar uw andere kanalen. Op deze manier vergroot je jouw bereik, komt de boodschap beter over bij jouw klant en werk je aan klantenbinding.

Heb je interesse in het besparen van tijd en geld op marketing gebied? Maak snel via ProFri een afspraak met De Digitale! Zij komen graag langs en stellen een op maat gemaakt plan op voor jouw frituurbedrijf.


Speciale aanbieding voor ProFri-leden met terugneem-garantie!

*) Het verzorgen van de content maakt deel uit van het product E-screen. Er is een basispakket samengesteld welke bestaat uit een Philips monitor, industriële mediaplayer, software, wandbeugel, montage op locatie, huisstijlontwikkeling en het maandelijks bijhouden van de uitzending. Het totaalbedrag van het basispakket komt op € 1250,-

Contactformulier


 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in