Logo De Digitale

digitale menuborden | orderkiosken | content

#makeorderingdelicious

Over onze partner De Digitale
Digitale schermen en orderkiosken zijn de perfecte manier om attentiewaarde en omzet te verhogen. De Digitale is koploper in digitale menuborden en gebruiksvriendelijke orderkiosken die je bestelomgeving optimaliseren. Hiermee zorgen ze voor een perfect geholpen gast en maximaal rendement voor jou als ondernemer, nu en in de toekomst.

Digitale menuborden
De Digitale heeft jarenlange marktkennis op het gebied van digitale assortimentspresentatie. Ze weten exact wat je gast zoekt en hoe je eten en drinken met elkaar verbindt. Hun kracht ligt erin dit te combineren met jouw ervaring en de kwaliteit van hun hardware en software. Daarnaast beschikken ze door jaren ervaring over een ruime beeldbank gevuld met professionele foodfoto’s.

De Digitale Schermen

Gebruiksvriendelijke orderkiosken
De behoefte aan gemak en snelheid groeit. De applicatie van De Digitale is zo gebouwd dat er een perfecte balans is tussen snelheid, gebruiksgemak en het stellen van de juiste commerciële vragen. Samen met jou bekijken de experts van De Digitale hoe ze het gehele orderproces voor jou kunnen optimaliseren. 

 

De Digitale Orderkiosk


Eigen content studio

Uniek van De Digitale is hun eigen content studio. Hier werken eigen multimedia professionals aan onderscheidende videocontent voor de optimale presentatie; gericht, verleidend en doordacht. En zijn er wijzigingen of toevoegingen aan jouw programma of video? Dan staan ze altijd klaar om jouw wensen vlot en professioneel door te voeren. Zo helpen zij jou je boodschap in beeld te brengen en actueel te houden.

Foto- & videografie
Het maken van aantrekkelijke presentaties staat of valt bij bronmateriaal. De Digitale is gespecialiseerd in het optimaliseren van foto’s en video’s voor instore gebruik. Ze adviseren, begeleiden en produceren. En omdat het beeldmateriaal breed inzetbaar is, is het verrassend rendabel!

Maatwerk & advies
Iedere orderkiosk of digitaal menubord is maatwerk. De specialisten van De Digitale begeleiden jou hierin van strategie tot uitvoering. 

Hardware van professionele kwaliteit zorgt ervoor dat je erop kunt vertrouwen dat de presentatie altijd zichtbaar is. De Digitale hardware is uitvoerig getest en optimaal afgestemd op toepassing in een horeca omgeving. De Digitale mediaspelers vormen een uitstekend platform voor opslag en weergave van de hoogwaardige (4K) presentaties.

 

Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met De Digitale!

Vul het onderstaand formulier in of neem rechtstreeks contact op met De Digitale.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in