UITNODIGING REGIONALE LEDENBIJEENKOMSTEN
Beste collega,
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 3 juni jl. ben ik benoemd tot de nieuwe voorzitter van ProFri. Graag wil ik kennis met je maken. Je zult begrijpen dat het voor mij onmogelijk is om alle leden individueel te bezoeken, daarom nodig ik jou graag uit om naar een van de regionale bijeenkomsten te komen.
Deze bijeenkomsten komen dit jaar in de plaats van het Frituurwereld Event. De regiobijeenkomsten zijn kleinschaliger van opzet, waardoor we makkelijker met elkaar vrijuit van gedachten kunnen wisselen over alles waar je wakker van ligt of juist heel enthousiast van wordt. Ook komen onderwerpen aan de orde waar we ons als vereniging mee bezighouden en waar ik graag jouw mening over hoor.
De volgende onderwerpen gaan we in elk geval met elkaar bespreken:
- De Snackwet waarmee de overheid het aanbod van fastfood vergaand wil gaan reguleren. Wat zijn de gevolgen voor jouw bedrijf en wat kunnen we hier samen tegen doen;
- De gevolgen voor jou van de SUP-regelgeving. Welke onderdelen van deze regelgeving moeten volgens jou worden aangepast en wat komt er nog meer op ons af;
- De energietransitie en de stijgende kosten van netwerkbeheerders en gestegen energieheffingen van de overheid. Welke subsidies en of maatregelen zijn nodig om de energietransitie voor jou haalbaar te maken. En hoe houd jij de energiekosten betaalbaar;
- Hoe houden we de marges op peil met de alsmaar stijgende kosten naast die van energie, zoals inkoop, personeel en huisvesting. Hoever kun je deze stijgingen nog doorberekenen aan jouw klanten;
- ProFri wil bijdragen aan de groei en bloei van jouw onderneming. Welke toegevoegde waarde heeft het keurmerk Goed Gefrituurd, het zegel Met Goud Bekroond en de Nationale Smulgids voor jou. En wat is de toegevoegde waarde van deze initiatieven voor de branche als geheel.
Ben je houder van het keurmerk Goed Gefrituurd en voldoe je nog steeds aan de voorwaarden, dan krijg je de plaquette voor 2025 uitgereikt. Ook heeft het Nederlands Frituurcentrum voor iedereen die aanwezig is een verrassing in petto.
Je kunt kiezen uit de onderstaande locaties:
- Maandag 4 november: Big Bread Kitchen Westroijen in Tiel
- Dinsdag 5 november: Restaria De Smickel in Son en Breugel
- Maandag 11 november: Family Appelscha in Appelscha
- Dinsdag 12 november: Snacksalon Het Middelpunt in Wezep
- Maandag 18 november: Cafetaria de Steiger in Medemblik
- Dinsdag 19 november: Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen
In verband met de voorbereidingen wel graag even aanmelden via onderstaande link! Via het opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging en houden we je op de hoogte van de ProFri-ledendag. Deze bijeenkomsten zijn exclusief voor de leden.
De ontvangst is van 10.00 tot 10.30 uur en we beginnen de regionale ledendag met een kijkje in de keuken bij de collega waar we te gast zijn. De eindtijd is ongeveer 15.00 uur. Uiteraard wordt er voor een lekkere lunch gezorgd. Ben je erbij?
Hartelijke groet,
Alide van Toor
Voorzitter
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat van de Vereniging Professionele Frituurders. Bereikbaar op het nummer 040-7200900.