Logo Restaria

Restaria is dé cafetaria-formule van Bidfood,
gericht op de cafetaria van de toekomst!

De afhaal is en blijft ten alle tijden de basis van iedere cafetaria, maar gezien de toenemende concurrentie in de horeca moeten we als cafetaria-sector mee in deze veranderingen. Bidfood denkt met Restaria hier het antwoord op te hebben door de traditionele cafetaria te combineren met een eetcafé. Qua uitstraling en sfeer lijkt een Restaria op een eetcafé, terwijl de prijzen een stuk voordeliger zijn en een Restaria wel de toegankelijkheid heeft van een cafetaria. Het uiteindelijke doel hiervan is dat de consument een 'Uit-eten'gevoel krijgt bij een bezoek aan een Restaria, en dus ook aan Restaria denkt wanneer hij makkelijk en snel buiten de deur wil eten.

Ontzorgen

Ontzorging voor de ondernemer is een van de belangrijkste pijlers binnen de Restaria-formule, wat hand in hand gaat met vrij ondernemerschap. De ondernemer blijft altijd baas in zijn eigen zaak en bepaalt zelf welke producten hij voert. Restaria gaat de ondernemer daarnaast ondersteunen op allerlei gebieden aan de achterkant. Hiermee helpen wij de ondernemer om meer rendement uit zijn zaak te halen en het eindresultaat te verbeteren.

Zoekt u een formule die gebaseerd is op partnership, vrij ondernemerschap in combinatie met assortimentsvrijheid en transparantie? Bent u die gedreven zelfstandige ondernemer, maar toch opzoek naar de ondersteuning en ontzorging van een formule? Restaria zoekt gepassioneerde ondernemers die op zoek zijn naar de ondersteuning op het gebied van marketing, (menu)-calculatie en ontzorging. Veel ondernemers zijn erg druk met de dagelijkse activiteiten in de cafetaria, waardoor bepaalde aspecten op het gebied van marketing achter blijven. Dát is waar Restaria in beeld komt! De kracht van de ondernemer blijft centraal, maar wordt versterkt door de ondersteuning van Restaria aan de achterkant.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over de Restaria-formule?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Restaria zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Restaria vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken