Afbeelding Elite Profri partnerpagina

Bij Elite voelen wij ons verantwoordelijk voor een gezonde toekomst van de frituurbranche. Samen met Profri zetten wij ons in voor een verdere professionalisering van de branche en een positieve beeldvorming hiervan bij de consument.

Ambachtelijke kwaliteit en authentieke recepturen

Al sinds 1957 vervaardigen wij in ons Achterhoekse familiebedrijf de allerbeste snackproducten, salades en sauzen volgens onze eigen authentieke recepturen. Bij Elite kiezen we uitsluitend voor de allerbeste ingrediënten, een ambachtelijke bereidingswijze en de allerlekkerste producten.

Een goed voorbeeld hiervan zijn onze bami- en nasisnacks. Misschien wel de meest bekende en gewaardeerde producten uit ons snackassortiment. Voor onze bamischijven maken wij de mie op ambachtelijke wijze in eigen huis. Dat is uniek en dat proef je.

Ook onze hoogwaardige salades worden met dezelfde kwaliteits- en ambachtsfilosofie geheel in eigen huis vervaardigd. Heerlijke én onderscheidende salades en dat proef je!

Binnen ons ruime assortiment kwaliteitssauzen is Joppiesaus niet meer weg te denken. Deze unieke speciaalsaus is Vers Lekker en heeft inmiddels Nederland verovert. Maar ook onze currysaus biedt een onovertroffen smaak dankzij de unieke samenstelling van kruiden en specerijen.

Bij Elite blijven we consistent inzetten op kwaliteit en ambacht. Hoogwaardige, lekkere producten waarmee ondernemers zich kunnen onderscheiden.

Betrokken partner

Voor onze klanten willen wij een deskundige en betrokken partner zijn. Met onze ambachtelijke kwaliteitsproducten en een uitgekiend assortiment van snacks, salades en sauzen helpen wij ondernemers bij het ondernemen! Dit blijkt ook wel uit onze nauwe verbondenheid met De Digitale BV. Hiermee helpen we ondernemers met een succesvolle digitale promotie van hun onderneming en assortiment m.b.v. websites, app's, narrowcasting en digitale menupresentaties.
 

Meer weten over Elite?

Ben je als professionele frituurder nog niet bekend met de producten van Elite. Een medewerker van Elite komt graag naar je toe. Vul onderstaand formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in