Logo Oma Bobs

Als het gaat om vakmanschap en het bereiden van de lekkerste producten, dan kruisen de wegen van Oma Bobs en ProFri. De producten worden bij Oma Bobs met de groots mogelijke zorg ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. Een professionele bereiding zorgt vervolgens voor het beste resultaat.

Met het partnerschap onderschrijft Oma Bobs de doelstelling van de vakvereniging en draagt zij hun participatie uit naar hun klanten, de professionele frituurders. Door de vereniging ook financieel te ondersteunen kunnen activiteiten worden geïnitieerd en werken partijen samen aan een positief imago van de sector. Ruim 40 partners gingen Oma Bobs al voor.

Belang goede bereiding snacks

Oma Bobs is zelf een actief promotor van het belang van een goede bereiding van snacks door de horeca. Medewerkers van Oma Bobs geven regelmatig workshops aan klanten waarin dit onderwerp veel aandacht krijgt. Oma Bobs Snacks is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit levert. De inspiratie voor deze ambachtelijke producten vindt de oprichter Jurgen Ottenhoff sinds jaar en dag bij zijn oma, Oma Bob. Jurgen keek als jongentje altijd graag toe hoe zij met liefde bijna iedere zondag haar beroemde garnalencroquetten maakte en ze vervolgens voorschotelde aan haar familie.

Oma Bobs levert exclusief aan de horeca: van sterrenrestaurant tot buurtcafé. Ook professionele frituurbedrijven nemen steeds vaker de overheerlijke croquetten van Oma Bobs op in hun assortiment. Een partnerschap kon dan ook niet uitblijven.

Heb je belangstelling voor de ambachtelijke producten van Oma Bobs? Vul dan onderstaand formulier in. Een medewerker van Oma Bobs neemt dan contact met je op.

 

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in