Logo New Packaging Group

 

De New Packaging Group is een innovatief platform gebouwd door producenten van verpakkingen. Ons doel? Een sustainable platform creëren voor de levering en creatie van de verpakking van morgen. Voor de frituurbranche doen we dit graag in samenwerking met de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en het Nederlands Frituurcentrum, zodat alle frituurzaken in Nederland profijt hebben van onze inspanningen.

Samen
Producenten van verpakkingen bundelen de krachten om samen duurzame ontwikkeling te realiseren voor medewerkers, partners, relaties en leveranciers.

Slimmer
Door kennis te delen helpen we elkaar om steeds slimmer te werken.

Duurzamer
De New Packaging Group gaat de verspilling binnen de industrie tegen en zet zich in om huidige afvalstromen te reduceren, hergebruiken of efficiënt te recyclen.

Logo Reduce Reuse Recycle
Ondanks dat de New Packaging Group zelf geen direct contact heeft met haar eindgebruikers zijn ze toch partner van ProFri. Met een jaarlijkse bijdrage aan de vereniging willen zij de collectieve belangenbehartiging en het streven naar een beter imago van de sector een steuntje in de rug geven.

Klik hier als je meer wilt weten over onze partner de New Packaging Group.