Logo Bidfood

Bidfood is totaalleverancier voor de foodservice markt. Wij zijn onze klanten in horeca, catering en zorg van dienst met betrouwbare leveringen, een totaal assortiment en additionele diensten.

Totaalaanbod in lekkere kwaliteitsproducten

Wie zijn gasten, cliënten, bewoners of patiënten iets lekkers voor wil zetten, heeft verse groenten nodig en goede kwaliteit vlees of vis. Kruidenierswaren en diepvriesproducten. Maar ook tafelservies en schoonmaakmiddelen. Bidfood biedt hierin een totaalaanbod van A-kwaliteit.

Advies, inspiratie en efficiëntie

Maar totaalleverancier zijn gaat voor Bidfood verder dan het hebben van een uitgebreid assortiment. Wij bieden klanten ook ondersteunende diensten waardoor zij nog efficiënter kunnen werken. Met advies, slimme bestelsystemen en een minimum aan administratieve stromen dragen wij bij aan het succes van onze klanten.

Op tijd bij u aan de deur

Dankzij ons fijnmazige distributienetwerk met gespecialiseerde regionale vestigingen, verscentra, distributiecentra en eigen wagenpark zijn wij in staat om praktisch altijd op tijd bij u aan de deur te staan.

Passie voor food, passie voor service

Met passie voor food en passie voor service werken we aan het bereiken van een gezond resultaat. Voor onze medewerkers, voor onze klanten en voor ons bedrijf. Wij nemen daarbij actief en met een eigen visie onze verantwoordelijkheid voor medewerkers, klanten en de maatschappij.

ProFri ledenvoordeel

Bidfood is vanaf 2013 officieel partner van ProFri. Leden hebben net zoals bij andere partners ook bij Bidfood een streepje voor. Neem vrijblijvend contact op. Een vertegenwoordiger van Deli XL komt graag bij je langs om samen met jou te kijken wat zij als totaalleverancier voor jou kunnen betekenen.

 

Wil je weten wat Bidfood voor jou als totaalleverancier kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Bidfood zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Bidfood vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in