Logo Oliehoorn 2023 w600

Al meer dan 30 jaar zijn de sauzen, (spijs)oliën en frituurvetten van Oliehoorn een begrip. De traditionele bereiding met natuurlijke grondstoffen maakt de producten onderscheidend.

Sauzen

De sauzen van Oliehoorn worden bereid voor horeca en industrie. Door uw gasten Oliehoorn sauzen te serveren onderscheidt u zich in smaak en kwaliteit. Populaire sauzen zijn de fritessaus, currysaus, tomatenketchup en knoflooksaus. Door de enorme populariteit zijn sommigen sauzen van Oliehoorn in steeds meer schappen van de supermarkt te vinden.

Frituurolie

Als eerste op de Nederlandse markt introduceerde Oliehoorn de Greenlabel Frituurolie. Een frituurolie zonder chemische toevoegingen (E900 antischuim).
Dit is vervangen door natuurlijke anti-oxidanten die zorgen voor een betere hittegeleiding en minder vetopname. Hierdoor heeft de Greenlabel Frituurolie een extreem lange levensduur.

Export

Ook buiten de landsgrenzen worden de sauzen van Oliehoorn steeds meer gewaardeerd. Sinds enkele jaren exporteerd Oliehoorn sauzen en (spijs)oliën naar onder meer Duitsland, België, Griekenland, Kroatië, Spanje en Portugal.

ProFri ledenvoordeel

Oliehoorn is vanaf het begin officieel partner van ProFri. Leden hebben dan ook bij Oliehoorn een streepje voor. Neem vrijblijvend contact op. Oliehoorn laat u graag kennismaken met hun producten.

 

Ben je geïnteresseerd in de producten van Oliehoorn?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Oliehoorn zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de producten van Oliehoorn vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in