ProFri Partners - Logo Florigo

Onderscheidende frituurapparatuur op maat 

Florigo Frying Equipment is een toonaangevende ervaren specialist op het gebied van ontwikkeling en fabricage van frituurinstallaties. Er wordt voortdurend gewerkt om alles volgens de laatste stand van de techniek te realiseren. Dat maakt Florigo tot de wellicht meest gewaardeerde leverancier van de fastfood-, snack- en cafetaria-branche, alsmede van (vis)restaurants en andere horecagelegenheden.

Alles helpt mee om een uitstekende reputatie op te bouwen. De eigen installatie-, onderhoud- en servicedienst is daar een onderdeel van. De flexibele mogelijkheden waarbij alle combinaties van (snack)ketels met enkele, dubbele of driedubbele manden geleverd, maar ook diverse maten voor au bain marie, spiegelbakplaat, dispensers/disposablehouders, verwarmde frites box, gascomfort et cetera mogelijk zijn, maken een afgewogen keuze niet eenvoudig. Bovendien zijn nagenoeg alle individuele (in)bouwwensen te verwezenlijken of het nu om recht, hoekig of 'om een hoekje' gaat.

Florigo Frying Equipment biedt de mogelijkheid om zelf eerst te verkennen wat de mogelijkheden zijn met de unieke tool "Teken uw eigen 3D bakwand". Na de verkenningsfase wordt een digitale conceptekening gemaakt met alle wensen daarin verwerkt. In de proefkeuken adviseert Florigo Frying equipment je verder. Nadat het ontwerp definitief is word de bakwand geproduceerd, rekening houdend met de allerlaatste kwaliteitslabels. Dit alles voor één ´gemeenschappelijk´doel: optimaal frituren voor een perfect eindproduct!

Ja, ik wil graag meer weten over de bakwanden van Florigo?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Florigo zo snel mogelijk contact met je op.

 

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in