Logo Filta-Environmental

  Logo FiltaFry Plus

Compleet frituurmanagement

FiltaFryPlus is 's werelds grootste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd.

Waarom FiltaFryPlus?

 • besparing op frituurkosten tot 50%
 • géén investeringskosten nodig in dure machines
 • verbetert de voedselkwaliteit
 • verlengt de levensduur van frituurolie met 100%
 • spaart het milieu
 • zonder inspanning altijd schone en hygiënische frituurbakken
 • verwijdert 99% van de koolstofresten

Een regelmatig bezoek van een service operator leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk uw frituurkosten.
Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten eruit gefilterd.

Nadat de frituren grondig zijn schoongemaakt worden deze weer gevuld met de gefilterde olie.

Deze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat u snel weer gebruik kunt maken van de frituur.

ProFri ledenvoordeel
Filtabenelux is officieel partner van ProFri. Met een jaarlijkse financiële bijdrage ondersteunt Filtabenelux ProFri bij haar activiteiten en draagt zo haar steentje bij om de vereniging te helpen bij het realiseren van haar doelstellingen.

Gratis demonstratie in jouw bedrijf

Leden hebben net zoals bij veel andere partners ook bij Filtabenelux een streepje voor. Neem via onderstaande formulier contact op met Filtabenelux en profiteer van de ProFri ledenkorting. Filtabenelux neemt vervolgens contact met u op en in overleg wordt een gratis demonstratie ingepland. Tevens ontvangt u een persoonlijke kostenbesparingsanalyse. Op deze wijze tonen wij de voordelen aan voor u als ondernemer bij gebruik van de service van FiltaFryPlus.

Inmiddels levert Filtabenelux haar service in bijna alle regio's aan. Mocht u gevestigd zijn in een regio waar FiltaFryPlus nog niet actief is dan kunt u uw ledenvoordeel uitoefenen zodra ze hiertoe in staat zijn en wordt alsnog de gratis demo ingepland.

Heb je belangstelling voor de diensten van partner Filta- benelux of wil je meer weten over het complete frituurmanagement?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Filtabenelux zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Filtabenelux vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in