Logo Muziek Online Zakelijk

Muziek Online Zakelijk, voorop in achtergrond muziek

Ieder jaar valt de rekening van Buma en Sena weer op de mat. Kan dit nu niet anders? Of misschien nog wel belangrijker: kan dit niet goedkoper? Het antwoord hierop is JA. Met de dienst Muziek Online Zakelijk.

Wat is Muziek Online Zakelijk?

Muziek Online Zakelijk is een dienst voor achtergrondmuziek voor zakelijk gebruik. De dienst biedt keuze uit 22.000 artiesten uit 170 landen met eigentijdse muziek, muziek wat bedoeld als achtergrondmuziek voor in een winkel, op kantoor of in de horeca. Je kunt deze muziek dus niet vergelijken met muziek die je normaal hoort op de radio.
De muziekselectie en verversing van de programma's wordt verzorgd door Tribe of Noise. Tribe of Noise heeft een wereldwijd muziekplatform voor artiesten die muziek in eigen beheer uitbrengen.

Wat kost het?

Je sluit met Muziek Online Zakelijk een jaarabonnement af van € 15,00 per maand. Bevalt de muziek niet, dan kun je binnen de eerste 30 dagen opzeggen en krijg je de betaalde abonnementskosten voor de eerste maand van Muziek Online Zakelijk terug.

Wat bespaar je?

Een gemiddelde cafetaria betaald aan Buma en Sena voor de muziekrechten van 'gewone' muziek ongeveer € 725 per jaar (dit bedrag is minus de extra verenigingskorting wanneer de betaling via ProFri verloopt). Op jaarbasis kost de dienst van Muziek Online Zakelijk € 180. Dus gemiddeld bespaart een ondernemer € 545. Maar let wel, de muziek die ten gehore wordt gebracht zijn geen echte 'arbeidsvitamines' voor de medewerkers, maar kan prima dienen als achtergrondmuziek.

Hoe werkt het?

Met de dienst Muziek Online Zakelijk heb je toegang via internet tot het muziekplatform van Tribe of Noise. Door een geluidsinstallatie op dit platform aan te sluiten heb je passende achtergrondmuziek voor in jouw cafetaria. Daarbij is keuze uit 2 soorten licenties: de standaardlicentie met 3 kanalen met verschillende genres muziek en de maatwerklicentie afgestemd op de doelgroep waarbij de muziek eventueel afgewisseld kan worden met passende reclameboodschappen, speciaal afgestemd op onze klanten. De maatwerklicentie is alleen mogelijk wanneer we als vakvereniging ten minste 100 licenties afnemen. Zodra we zien dat we dit aantal gaan bereiken, dan word je hierover geïnformeerd.


Interesse in Muziek Online Zakelijk?

Heb je interessen in Muziek Online Zakelijk? Vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst van je gegevens ontvang je van ons een bevestiging met daarin een link naar de Demo van Muziek Online Zakelijk. Op de demo-pagina van Muziek Online Zakelijk kun je jezelf ook direct aanmelden.


Contactformulier


 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken