Logo - Tunify

Tip voor bedrijven die op de kleintjes (moeten) letten:

Bespaar nu 350 euro (of meer) per jaar op je muziek!

 

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis 

 

ProFri's muziekpartner Tunify kun je vergelijken met Spotify, maar dan voor de zakelijke markt. Zij bieden zowel 'gewone' muziek aan als rechtenvrije muziek. De reacties van collega's die zijn overgestapt zijn positief. Probeer nu 7 dagen gratis en overtuig jezelf.

Bij Tunify kun je kiezen voor de zorgvuldig samengestelde muziekagenda's, je eigen lijsten samenstellen met je favoriete songs of je eigen muziekkanaal creëren. Maar je kunt bij Tunify ook terecht voor rechtenvrije muziek. Lees hieronder verder over deze vorm van muziek en kijk hoe ook jij per direct kunt besparen op je muzieklicenties.

Dure arbeidsvitamines

Ieder jaar hikken veel ondernemers aan tegen de torenhoge rekening voor de muziekrechten van Buma (Stemra) en Sena. Nu helemaaal door de coronacrisis. Tegelijkertijd is bijna iedereen van mening dat muziek bijdraagt aan een aangenaam verblijf in de zaak. En is de vraag van veel ondernemers: Kan dit niet anders? Of misschien nog wel belangrijker: Kan dit niet goedkoper? Want muziek in mijn zaak is belangrijk. Het antwoord hierop is "ja!".

We attendeerden al vaker op de mogelijkheid om te kiezen voor rechtenvrije muziek. In de begin periode was niet iedereen enthousiast, maar het aanbod van rechtenvrije muziek is inmiddels sterk verbeterd. Misschien nog steeds geen arbeidsvitamines, maar het huidige aanbod is zeker geschikt als achtergrondmuziek in jouw zaak. Het levert je in elk geval een fikse besparing op!

Wat kost het en hoeveel is mijn besparing?

Een abonnement op Tunify voor rechtenvrije muziek kost afhankelijk van de gekozen abonnementsduur tussen de € 14,50 en € 20,00 per maand. Leden van ProFri krijgen een doorlopende van 10% korting. Kies je voor rechtenvrije muziek dan hoef je geen licenties meer te hebben van Buma en Sena. Bij een verkoopruimte tot 30 m2 leverte dit een netto besparing op van ruim 350 euro, bij een verkoopruimte tussen de 30 en 100 m2 een netto besparing van ruim 600 euro en bij een grotere verkoopruimte is de besparing zelfs bijna 1000 euro. Voor een aantal leden kan de netto besparing oplopen tot maar liefst 1250 euro.

Gratis uitproberen?

Via onderstaande link kun je de rechtenvrije muziek een week lang gratis uitproberen. Besluit je daarna om hiermee door te gaan dan krijg je 10% korting op je abonnement. Kies je bij Tunify voor gewone (commerciële) muziek of blijf je bij het oude, dan heb je de gebruikelijke licenties nodig van Buma en Sena. 

Overgestapt?

Ben je overgestapt naar rechtenvrije muziek, laat het ons weten! Je hoeft dan geen muzieklicenties meer te betalen aan Buma en Sena. We zullen je dan afmelden bij deze twee organisaties en de restitutie voor het lopende kalenderjaar voor je aanvragen.

Vragen?

Neem contact op met het secretariaat van ProFri. Bij voorkeur via mail, maar bellen kan natuurlijk ook.

Ja, ik wil wil besparen op mijn muziek

Registreer je via onderstaande link voor een gratis proefperiode van één week voor rechtenvrije muziek. Kies je aansluitend voor een abonnement dan krijg je aansluitend van Tunify een doorlopende korting van 10% op je abonnement. 

Je kunt vanaf vandaag beginnen met besparen op je muziek!
Wel even aan ons doorgeven, zodra je bent overgestapt.

secretariaat@profri.nl
Telefoon: 040-7200900

 

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis