);
Eerst dit. De kans is klein dat dit bericht voor jouw bedrijf geldt. Maar enkele handenvol ProFri-leden hebben een pinapparaat dat verouderd is. Het secretariaat kreeg er vragen over. Daarom drie dingen over verouderde pinapparaten.
1. Een verouderd...
Friet- en frituurspeciaalzaken trekken regelmatig de aandacht in de media. Soms is er teveel nieuws over jouw collega’s om het allemaal bij te benen. Daarom selecteren wij op gezette tijden enkele ProFri-ledenbedrijven die recent in de actualiteit kwamen.
1. Aafke, Tom en...
Welke frituurtrends zien we? In de loop van 2026 verschijnt de eerste ProFri Frituur Monitor. Voor dit rapport voor leden en partners houden we nu al volop interviews en verzamelen wij data. Drie trends.
1. Daling friet en frikandel
De volumes patat-friet en...
Het is nog niet zolang geleden dat medewerkers in de cafetaria op de sauspomp drukten dat het een lieve lust was. Ongemerkt ging hierdoor marge verloren. Met oplopende inkoopprijzen, maar ook door de menukaarten online wordt saus nu per cup/portie aangeslagen op de kassa. Wat is Mayo...
Payrollpartner Connexie introduceert een nieuwe digitale oplossing: Beewise Planner. Met deze slimme tool maak je eenvoudig je personeelsplanning, controleer je uren en krijg je direct inzicht in de kosten. Alles overzichtelijk in één systeem en volledig...
| 10-11 Frituurwereld Event |