Logo MeesterAdvocaten

Meester Advocaten is dé juridische specialist voor de horeca

Meester Advocaten adviseert landelijk ruim 3.000 horecaklanten en voorzien de branche van relevante juridische kennis. Onmisbaar voor iedere ambitieuze horecaondernemer.

Als advocaat horeca bedienen we zowel grote ondernemingen als het café op de hoek. Uitstekende marktkennis, prettige begeleiding en volledig onafhankelijk advies, daarmee maken we het verschil. Uiteraard denken we actief mee vanuit uw bedrijfsvoering. Kansen voor een korter bouwproject of een groter terras? Wij zien ze voordat je ze ziet.
Als horecaondernemer profiteer je van onze horecakennis. Ook omdat we als dé advocaat horeca nauw samenwerken met brancheorganisaties. We vergaren informatie uit de juridische praktijk, vormen jurisprudentie en bezoeken relevante bestuurlijke vergaderingen. Onze kennis stellen we ruim beschikbaar.

Bij Meester Advocaten ben je altijd zeker van een efficiënte route. Onze branchekennis gaat verder dan wet- en regelgeving en al onze bestuursrechtelijke juristen zijn werkzaam geweest voor de gemeentelijke overheid. Jouw advocaat horeca weet de weg.
Als advocaat horeca is onze kennis van de horeca diep en breed. Wij zijn specialist in huurrecht, met uitgebreid inzicht in horecabepalingen aangaande verzekeringen, vergunningen en overlast. Ook in arbeidsrecht zijn wij expert, denk aan ontslag, pensioen, fraude of drugsgebruik door medewerkers. Vraagstukken rondom bestuurs- en ondernemingsrecht zijn eveneens een van onze specialismen.
Als horecaondernemer kun je erop vertrouwen: Meester Advocaten overziet als advocaat horeca alle niveaus van uw bedrijfsvoering. Een beroep op ons doen? Onze deur staat voor je open!


ProFri ledenvoordeel

Op de website van de vereniging kunnen leden, nadat ze zijn ingelogd op het afgesloten deel van de site, binnenkort antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Ook kunnen leden via de vereniging ten alle tijden met juridische vragen bij ons terecht. Bij voorkeur door hun vraag in een mailbericht te omschrijven en deze te richten aan info@profri.nl of neem contact met ons op via het contactformulier. Eventuele bijlagen kunnen worden bijgesloten. Hierop zal via het secretariaat van de vereniging, van maandag t/m vrijdag, binnen 48 uur gereageerd worden. Wanneer meer tijd nodig is om het een en het ander uit te zoeken zal dit binnen deze termijn worden aangegeven. Leden kunnen natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met de vereniging, maar de voorkeur gaat uit naar email.

Naar verwachting zijn wij als Meester Advocaten samen met de vereniging in staat om de meeste gestelde vragen direct en zonder extra kosten te beantwoorden. Wanneer het gaat om meer specialistische vragen of fysieke ondersteuning bij een (dreigend) conflict, dan gelden de gebruikelijk tarieven van Meester Advocaten. Op deze tarieven ontvangen leden van ProFri 10% korting. Maar voordat deze stap genomen wordt adviseren we je eerst contact op te nemen met je verzekeraar bij wie je de Rechtsbijstandsverzekering hebt afgesloten.

 

Ja, ik wil gebruikmaken van de diensten van Meester Advocaten?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Meester Advocaten zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Meester Advocaten vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in