Logo Previcus Vastgoed

Sinds de oprichting in 2003 heeft Previcus Vastgoed zich gespecialiseerd in taxaties en procedures in het kader van de Wet WOZ. Al jarenlang verlagen ze voor hun klanten WOZ waarden, en de daaraan gekoppelde belastingen. Previcus Vastgoed was het eerste bedrijf dat deze dienstverlening gratis kon aanbieden aan haar klanten.

Doordat ze jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben ze een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee ze landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier, ondernemer, investeerder of woningstichting optimaal van dienst zijn. Behalve dat ze bovenop de ontwikkelingen in de Wet WOZ zitten, zijn ze zelf verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de baanbrekende jurisprudentie binnen dit vakgebied.

De taxateurs, consulenten en juristen hebben de juiste kennis in huis waardoor zij jouw object altijd een correcte waarde kunnen geven. Het taxeren van onroerend goed vergt de nodige specialistische kennis. Bij Previcus vinden ze het dan ook belangrijk dat er wordt geïnvesteerd in de opleiding en specialisatie van hun professionals.

Meer over hoe Previcus deze dienstverlening gratis kan aanbieden lees je hier.

Bezwaar maken zonder kosten

Ben je lid van vakvereniging ProFri of lezer van Frituurwereld schrijf je dan in via onderstaande link.

 

INSCHRIJVEN VOOR GRATIS WOZ-BEZWAAR