Logo NieuweStroom incl pay off
NieuweStroom - energie voor slimme ondernemers

Al 3 jaar werken we samen met energieleverancier NieuweStroom. Uiteraard hebben we ons als vakvereniging continu en uitgebreid georiënteerd op de energiemarkt. Bij NieuweStroom heb je een blijvende besparing, inzicht in jouw verbruik en alle vrijheid. Steeds opnieuw concluderen we: NieuweStroom is de aanbevolen energieleverancier voor de professionele frituurder!

NieuweStroom, de energieleverancier voor het MKB, doet het anders:
Een eerlijk product met volledig inzicht en volledige controle voor de klant. Doorlopend lagere energiekosten door inkoop op de daghandelsbeurs. Je zit nooit vast aan een lang contract met hoge overstapboetes: NieuweStroom werkt elke dag aan de laagste prijs en uw tevredenheid.

ProFri Ledenvoordeel

30% extra korting op vaste leveringskosten

 

Erik Houtenbos van Family Lisse over NieuweStroom

Foto Erik Houtenbos‘Geen binnenkomertjes maar permanent de laagste prijs. De maandfactuur biedt een heel duidelijk overzicht van mijn verbruik en de daarbij behorende kosten.’
 
‘De manier van werken van NieuweStroom begreep ik direct.’
 
‘Persoonlijk contact en volledige vrijheid vind ik erg belangrijk en dat wordt geboden, men gelooft dus in haar eigen product.’


Concept bewezen in vakblad Frituurwereld

In de derde editie, maart 2017, van vakblad Frituurwereld vind je een artikel over onze samenwerking met NieuweStroom. Het artikel is geschreven in februari 2017, toen de energieprijzen tijdelijk wat hoger waren. Die prijzen zijn inmiddels alweer dalende.

Toch is het slim om het artikel aandachtig te lezen, omdat de inmiddels gedaalde prijzen het artikel én daarmee het concept van NieuweStroom direct bewijzen! Zo weet u zeker: NieuweStroom ontzorgt ondernemers!

NieuweStroom koopt in bij de bron

NieuweStroom koopt jouw elektriciteit en gas in op de daghandelsbeurs, de goedkoopste manier van inkopen. NieuweStroom koppelt jouw werkelijke verbruik aan de werkelijke prijzen op de daghandelsbeurs. En die daghandelsprijzen zijn openbaar én controleerbaar!

De allergrootste bedrijven kopen al jaren hun energie in op de daghandelsbeurzen.

NieuweStroom vindt: deze doorlopend slimme manier van inkopen moet toegankelijk zijn voor alle ondernemers in Nederland, groot of klein. De ondernemer moet zich bezig houden met zijn passie, met zijn bedrijf, en niet steeds opnieuw op zoek hoeven gaan naar het beste aanbod voor energie.

Eerlijk en 100% transparant

Elektriciteit heeft elk uur van elke dag een andere prijs, gas elke dag. Die inkoopprijs rekent NieuweStroom aan je door met enkel een geringe, vaste opslag.

Bij NieuweStroom zijn alle kosten en berekeningen transparant en inzichtelijk. De beursprijs is openbaar en je weet precies wat de opslag is van NieuweStroom. Bij NieuweStroom dus geen verborgen verdienmodel!

Ook heb je via Mijn NieuweStroom steeds inzicht in jouw verbruik per uur/per dag en de kosten daarvan en kun je jouw factuur snel en gemakkelijk controleren.

Kleine organisatie, slimme processen

NieuweStroom heeft een kleine organisatie, een hoge mate van automatisering en zelf alle ICT ontwikkeld. Zo houden ze de interne kosten laag en dat betekent weer voordeel voor de klant.

NieuweStroom heeft geen hoge vaste termijnprijzen. Elke dag koopt NieuweStroom precies de energie in die haar klanten nodig hebben. Je betaalt dus nooit meer voor het risico van prijsschommelingen en financieringskosten van langlopende inkoopcontracten.

Volledige vrijheid en geen overstapboetes

NieuweStroom vindt dat een energieleverancier moet blijven werken voor de klant. NieuweStroom leunt dan ook niet achterover zodra een contract is gesloten. De vrijheid die je bij NieuweStroom krijgt, is dan ook meteen de garantie dat zij zich elke dag opnieuw voor je zullen inzetten!

Blijvend goedkoper, de harde cijfers

In de voorgaande 36 maanden bleek de daghandelsbeurs in slechts 3 maanden iets minder voordelig dan de lange termijnbeurs. In de maar liefst 33 overige maanden was deze dus wél goedkoper.

De dynamische prijzen van de daghandelsbeurs bieden dus blijvend meer zekerheid op de scherpste prijs dan een langlopend contract.

Blijvend goedkoper, een blik op de toekomst

Er is structureel te veel productiecapaciteit, waardoor er over het algemeen meer aanbod is dan vraag. Ook worden er steeds meer duurzame bronnen bijgebouwd en is er steeds vaker sprake van import van goedkope stroom uit Duitsland.

De energieprijzen zijn nooit volledig te voorspellen, echter verwachten experts dat de komende jaren sprake zal blijven van overcapaciteit.

Niemand kan de toekomst exact voorspellen, maar op jaarbasis blijkt inkopen op de daghandelsbeurs steeds goedkoper dan de lange termijnbeurs


Aanmeldformulier NieuweStroom

 1. Belangstelling?
  *
  Plaats vink voor akkoord

 2. Ik ben voornemens over te stappen van leverancier voor de levering van:
 3. Keuze:*  Maak een geldige keuze
 4. Voeg de laatste jaarafrekening(en) toe:
 5. Bijlage 1
  Ongeldige invoer
 6. Bijlage 2
  Ongeldige invoer
 7. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 8. Adres bedrijf:*
  Vul het adres van het bedrijf in
 9. Postcode bedrijf:*
  Vul de postcode van het bedrijf in
 10. Plaats bedrijf:*
  Vul de plaats van het bedrijf in
 11. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 12. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 13. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 14. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 15. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 16. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 17. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 18. Ongeldige invoer

 19. Ongeldige invoer
 20. Ongeldige invoer
 21. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 22. Ongeldige invoer
 23. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken