Logo Pierik Horeca Techniek

Pierik Horeca Techniek is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van afzuigsystemen en overige horeca apparatuur.

Keukens en cafetaria's maken gebruik van afzuigkappen met afzuigsysteem. Vrijkomende dampen bij het bakken en frituren worden door het afzuigsysteem via een afvoerkanaal naar buiten afgevoerd. Deze dampen vervuilen afzuiginstallatie. Op den duur ontstaat er ook een (dikke) laag vetaanslag op de wanden van de afvoerkanalen. Vooral in de afvoerkanalen die horizontaal lopen. Bij verticale kanalen zal dit minder snel het geval zijn.

Als er in de keuken of bakwand brand zou ontstaan, dan kan de vetaanslag in de afvoerkanalen ervoor zorgen dat de brand zich sneller verspreid. Om te voorkomen dat dit gebeurd of om het risico te beperken, moeten ook de afvoerkanalen regelmatig worden gereinigd.

Hoe vaak dat nodig is, is per situatie verschillend en afhankelijk van hoe intensief deze gebruikt wordt. Pierik Horeca Techniek kan jou daarover uitstekend adviseren.

Regelmatig onderhoud van de afzuiginstallatie voorkomt ook stankoverlast voor jouw omgeving en komt het de hygiëne van jouw bedrijf ten goede.

Maak vrijblijvend een afspraak met Pierik Horeca Techniek en voorkom grote ongemakken en aansprakelijkheid bij brand. In de polisvoorwaarden van verzekeringen staat meestal dat frituurovens en afzuiginstallaties jaarlijks gecontroleerd moeten worden door een ter zake kundig bedrijf.

Roland Pierik komt graag bij jou langs. Meerdere leden maken al gebruik van zijn diensten en zijn daar erg tevreden over (zie Frietbook).


Vul onderstaand formulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Vaste telefoon:*
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 7. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Maak een keuze:*  Geef voorkeur contact aan
 10. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 11. Ongeldige invoer
 12. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken