Logo Fooks

 

Onze partner Fooks weet alles van personeelszaken. En speciaal voor horecaondernemers maakt Fooks software waarmee je al die zaken makkelijk kunt bijhouden. Dus roosters maken, uren registreren, verlof en verzuim bijhouden, personeelsdossiers en contracten opstellen, dat kan voortaan allemaal in één (web)app. Dat klinkt makkelijk. En dat is het ook. Met Fooks houden ondernemers inzicht en overzicht, en krijgen ze rust en grip.

Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Fooks. Een tweede payroll partner, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Exclusief ledenvoordeel

Alle leden kunnen gratis gebruikmaken van het Fooks personeels- en planningsplatform. Ga je gebruikmaken van de diensten van Fooks Salarisadministratie, dan krijg je korting op de kosten per loonstrook. Leden die payrollen of gaan payrollen via Fooks Payrolling krijgen extra voordelige tarieven aangeboden. Deze scherpe tarieven zijn exclusief voor leden van ProFri. Dus ben je nog geen lid, dan is dit voor jou een goed moment om aan te sluiten, want met deze extra scherpe verdien je de contributie dubbel en dwars terug.

Wil je meer weten over onze partner Fooks? Vul dan onderstaand formulier in. Een medewerker van Fooks neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Ja, ik wil verder geinformeerd worden over de diensten van Fooks en de speciale tarieven voor ProFri-leden

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in