Laat talent niet verloren gaan, bied je medewerkers een opleiding aan!
De initiatiefnemer van ProFri, Frans van Rooij, was eerder de grondlegger van de fastserviceopleidingen. Deze opleidingen worden sinds 2011 volledig uitgevoerd door SVO vakopleiding food. ProFri onderhoudt structurele contacten met SVO en waarborgt zo de aansluiting tussen de opleiding en de dagelijkse praktijk bij jou in de zaak.
"Hoe meer je weet, hoe leuker het wordt!"
Jouw medewerkers hebben de keuze uit 16 opleidingslocaties. Dus er is er altijd wel een in de buurt.
Er is een opleiding op niveau 2 (Medewerker fastservice), niveau 3 (1e Medewerker fastservice) en op niveau 4 (Bedrijfsleider fastservice). Ook een HBO-opleiding behoort tot de mogelijkheden. Dit alles in combinatie met een leuke baan in de frituursector.
Een beroepsopleiding volgen in de frituursector? Ja, het kan!
Wil je meer weten, vul dan onderstaand formulier in. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.