Logo FrituurWereld

 

FrituurWereld is een uitgave van het Nederlands Frituurcentrum, het kennis- en innovatieplatform voor professioneel friturend Nederland en zal in aanvang 4 x per jaar verschijnen.

FrituurWereld is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en wordt uitgegeven door het Nederlands Frituurcentrum, omdat het blad – net zoals diverse andere initiatieven van de vakvereniging – niet alleen bedoeld is voor leden, maar voor heel professioneel friturend Nederland.

De ondertitel van FrituurWereld laat niets aan duidelijkheid te wensen over:

"Alles wat de frituurprofessional weten wil"

Naast een aantal pagina's met verenigingsnieuws zal het Nederlands Frituurcentrum het blad ook gebruiken om te communiceren over de verschillende activiteiten die door haar worden ondernomen ten behoeve van professioneel friturend Nederland. Denk hierbij aan o.a. de samenwerking met het beroepsonderwijs, de Nationale Week van de Friet, het Goed Gefrituurd Keurmerk, resultaten van onderzoeken, productkeuringen, vakwedstrijden en de eigen e-learningmodules die aangeboden gaan worden via het eigen digitale leer- en ontwikkelplatform.

Ben je lid of partner van ProFri dan hoef je niets te doen. Je krijgt automatisch GRATIS het vakblad FrituurWereld toegezonden. Ben je nog geen lid, maar wil je FrituurWereld t/m eind 2017 GRATIS ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in op de website van FrituurWereld.

 

Zoeken