Frituurwereld.nl brengt nieuws en achtergronden voor ondernemers met frituurspeciaalzaken, zoals cafetaria’s, snackbars en frituren.
Via een gesloten portal verschaft Frituurwereld.nl aan leden van vakvereniging ProFri bovendien additionele achtergrondinformatie, die bijdraagt aan een verdere verdieping van de vakkennis.
Frituurwereld.nl is een uitgave van het Nederlands Frituurcentrum.
Redactie: Ubel Zuiderveld (horecaschrijver.nl), Nederlands Frituurcentrum (frituurcentrum.nl) en vakvereniging ProFri (profri.nl).
Reacties en persberichten: redactie@frituurwereld.nl
TIP: Meld je via Frituurwereld.nl direct aan voor de GRATIS nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks een e-mail met daarin een overzicht van recent geplaatste artikelen. Leden van ProFri ontvangen automatisch deze nieuwsbrief op het e-mailadres dat is opgenomen in de ledenadministratie.
Frituurwereld.nl is de online opvolger van het vakblad Frituurwereld. Het kwartaalmagazine verscheen van september 2016 tot en met maart 2020.
Frituurwereld gaat echter al terug tot 2012; het werd in dat jaar gekoppeld aan het Twitter-account van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) en was de titel van het oprichtingsdocument van de vakvereniging.
Cover van de laatste editie van het vakblad Frituurwereld