Logo Chubb

 

Brand, overval, inbraak of agressief gedrag kan de continuïteit van uw bedrijfsvoering ernstig verstoren. Met de veiligheidsoplossingen van Chubb Fire & Security beperk je deze risico's tot een minimum en voldoe je aan de wettelijke eisen. Als lid van ProFri profiteer je van hoge kortingen.

Chubb Fire & Security is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van elektronische beveiliging, brandbestrijdingsoplossingen en alarmcentralediensten. Al meer dan 200 jaar zet Chubb zich in om de wereld veiliger te maken en (bedrijfs)processen te helpen verbeteren. Dit doen zee door hun producten en diensten in te zetten om jou te beschermen tegen onder andere: brand, inbraak, verstoringen van bedrijfsprocessen, overval en ongenode gasten. Chubb heeft in Nederland meer dan 100.000 klanten, waaronder niet alleen veel cafetaria's, snackbars en andere fritituurspeciaalzaken, maar ook de top van het bedrijfsleven, kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren. Ruim 1.100 medewerkers zijn werkzaam in een netwerk van 10 locaties, strategisch verspreid in Nederland. Door de jarenlange ervaring met het beveiligen van een groot aantal klanten in uiteenlopende sectoren zijn ze in staat voor elk beveiligingsvraagstuk de meest optimale oplossing te bieden.

Jouw ProFri-voordeel!

 • 15% korting op inbraakbeveiligingsproducten
 • Tot 25% korting op camerabeveiligingsproducten (in combinatie met controle blusmiddelen).

Hoe prof(r)iteer je?

Voor een vrijblijvende offerte vul je heel eenvoudig onderstaand formulier in en onze contactpersoon bij Chubb Fire & Security neemt contact met je op.

Deel je ervaring met Chubb op onze besloten Facebookpagina Frietbook.

Contactformulier

 

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Vaste telefoon:*
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 7. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Maak een keuze:*  Geef voorkeur contact aan
 10. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 11. Ongeldige invoer
 12. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in