Logo VirtualEye

Een virtuele rondleiding van jouw bedrijf in Google Streetview?

Emiel Bekker is met zijn bedrijf VirtualEye een gecertificeerd Google Fotograaf en mag onder andere virtuele rondleidingen op basis van Google Streetview maken. Deze dienst is beschikbaar voor een selecte groep fotografen in Nederland.

Google biedt de mogelijkheid om een virtuele rondleiding van je bedrijf te creëren op basis van de techniek van Google Streetview. Hiermee wordt dus letterlijk de deur geopend voor online bezoekers en kunnen zij alvast een kijkje binnen in jouw bedrijf nemen.

Voordelen van Google Bedrijfsfoto's:

  • De rondleiding draait volledig bij Google waardoor het altijd snel en bereikbaar is. Daarnaast kost het geen extra capaciteit op de website van je bedrijf, een link is voldoende om de rondleiding in je eigen website te integreren. En omdat het op het Google platform draait worden er geen abonnementskosten in rekening gebracht.
  • Door de hoge resolutie foto's is het mogelijk om tot op zeer hoog detail in te zoomen op bepaalde onderdelen van de rondleiding.
  • De rondleiding verschijnt tevens in de zoekresultaten van de Google zoekmachine. Hierdoor zal je bedrijf met Google Streetview automatisch hoger scoren in de zoekmachine.

 

ProFri ledenvoordeel

Leden van ProFri krijgen € 50 korting op de standaard prijzen die VirtualEye standaard berekend. Een lid van ProFri die zich hoofdzakelijk richt op het afhalen van producten betaald geen € 325, maar slechts € 275. Heb je op hetzelfde adres ook een uitgebreid zitgedeelte, dan betaal je € 100 meer. Dit is een all-in tarief, waar alleen de btw nog bij komt.

Er wordt door VirtualEye gratis een Google+ Bedrijfspagina aangemaakt met additionele informatie, zoals openingstijden en contactgegevens.

 

Wil je gebruikmaken van dit voordeel van kortingspartner VirtualEye?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt VirtualEye zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor de opname.

Optie 1:
Ongeldige invoer
Optie 2:
Ongeldige invoer
Bedrijfsnaam: *
Vul je bedrijfsnaam in
Voornaam: *
Vul je voornaam in
Tussenvoegsel(s):
Vul je tussenvoegsels in
Achternaam: *
Vul je achternaam in
E-mailadres: *
Vul je e-mailadres in
Telefoonnummer
Voer een correct telefoonnummer in
(bijv. 040-1234567)
Voer de code in * Voer de code in
  Vernieuw
Voer de juiste code in

Zoeken