Voor een advies op maat heeft ProFri inmiddels ook deskundigheid in huis. We kunnen je in veel gevallen direct telefonisch helpen of sturen we je via mail informatie toe. Indien nodig schrijven we een kort advies op maat, maar voor een goede advisering is het soms nodig om contracten en overige stukken te bestuderen. Mede afhankelijk van de vraagstelling en van de drukte hebben we dan soms meer tijd nodig, maar we doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te helpen.

Naast de deskundigheid die wij zelf als vakvereniging in huis hebben werken we samen met enkele specialisten . Zo kunnen we een beroep doen op een aantal externe deskundigen die jou kunnen adviseren op het gebied van o.a. verzekeringen, personeelszaken, financiën, conflicten met gemeentes, verhuurders, leveranciers, banken en verzekeringsmaatschappijen.

De ervaring leert dat er door tussenkomst van vakvereniging ProFri en genoemde deskundigen veel zaken naar tevredenheid van de leden opgelost kunnen worden.

Onze specialisten kunnen je ook helpen bij bijvoorbeeld de waardebepaling en overdracht van je bedrijf, het opstellen van een ondernemingsplan of een haalbaarheidsadvies, opleiding en coaching van je medewerkers, en het maken of restylen van je website.

De kosten voor adviezen op maat kan ProFri tegen een gereduceerd ledentarief van maximaal € 120 per uur aanbieden. Niet-leden betalen hiervoor € 160 per uur. Genoemde bedragen zijn exclusief btw en eventuele reiskosten. Vooraf wordt een offerte opgesteld, zodat je weet wat de (maximale) kosten zijn.
De kosten van een goed advies heb je in de meeste gevallen al op korte termijn terugverdiend.

Neem contact op met ProFri

Het geniet de voorkeur om je vragen of verzoek om advies via mail aan de vereniging voor te leggen. We kunnen dan zorgen dat jouw vraag of verzoek direct door de juiste persoon opgepakt wordt. Stuur deze mail met eventuele bijlagen naar bedrijfsadvies@profri.nl.

Wil je liever eerst telefonisch contact, neem dan contact op met het secretariaat. Bereikbaar via het telefoonnummer: 040-7200900.

Wil je een advies op maat, vul dan het onderstaande fomulier in. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Ik wil graag advies op maat over de volgende onderwerp(en): (meerdere opties mogelijk) 9. Ongeldige invoer
 10. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 11. Ongeldige invoer

 12. Ongeldige invoer
 13. Ongeldige invoer
 14. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 15. Ongeldige invoer
 16. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in

Zoeken