Logo KlantkaartKlantkaart is marktleider in het MKB op het gebied van loyaliteit en sparen. Meer dan 3.500 zelfstandige ondernemers en formules als Delifrance, Bakerstreet, Routiers Nederland, British American Tobacco, Kring Apotheken zijn al jarenlang tevreden klanten. Onze exclusieve samenwerkingspartner op het gebied van loyalty-maatwerk-software is Intersolve, de organisatie die voor alle grote partijen in Nederland,zoals o.a. K.L.M. Bart Smit, Hunkemöller, de Hema, Free Record Shop de backoffice-systemen verzorgt. Onze dienstverlening stopt niet na het leveren van onze systemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van loyaliteit, staan we onze klanten bij in het vinden van het beste spaarplan, ondersteunen we indien noodzakelijk in het verzorgen van emailings/nieuwsbrieven en ontwikkelen we onze applicaties met steeds nieuwe interessante toepassingen.

ProFri ledenvoordeel

Profri heeft voor de aangesloten ondernemers op centraal niveau afspraken gemaakt inzake de aanschaf van een elektronisch spaarsysteem met de onderstaande doelstellingen:

 • vergroten professionele uitstraling
 • realiseren grotere klantenbinding
 • marketinginstrument van waaruit gemaild en ge-emaild kan worden
 • meer omzet, meer winst

Uw Spaarpas is een chipkaart, net zoals uw pinpas. De pas heeft aan de ene zijde het logo van uw zaak en aan de andere zijde staan uw bedrijfsgegevens. Met deze pas sparen uw klanten punten. Door middel van een terminal wordt de pas voorzien van punten, deze punten kunnen middels dezelfde terminal ook weer afgeboekt worden. De informatie wordt zowel op de pas als in de terminal opgeslagen. De ondernemer zendt de transactie-gegevens vanuit de terminal naar de centrale applicatie. De centrale applicatie kan via Internet benaderd worden. Vanuit het online CRM kunt u selecties maken en acties uitvoeren zoals mailen, e-mailen en nieuwsbrieven versturen. Tevens is het voor de consument mogelijk om via het internet zijn saldo te checken.

Werkwijze middels een CCV terminal (exclusief bij Klantkaart)

Het is tevens mogelijk om een spaarsysteem te leveren middels een CCV terminal (Vx570 en Vx670). Deze apparatuur heeft als extra voordeel dat er een bon voor uw klant wordt geprint en dat de data direct in de database wordt weggeschreven.

De terminal inclusief de software huurt u voor € 24,95 (normaal € 27,50) per maand. Dit bedrag is inclusief de helpdesk, vervangende terminal en gebruik database.

De spaarpassen moet u kopen:

 • Bij een afname van 250 stuks is de prijs € 2,45 (normaal € 2,95)
 • Bij een afname van 500 stuks is de prijs € 2,30 (normaal € 2,75)
 • Bij een afname van 1.000 stuks is de prijs € 2,08 (normaal € 2,50)

Het is verstandig een borg te vragen met de onderstaande voordelen:

 • de pas kost de ondernemer niets
 • pas krijgt gevoelsmatig waarde
 • u heeft te maken met een serieuze spaarder

Ter compensatie kan de ondernemer alvast wat punten op de pas zetten.

De Spaarpas is een mooi en professioneel spaarsysteem met een grote vrijheid voor u.

Bovenstaande uitleg is zeker niet compleet. In het gesprek met Klantkaart krijgt u een uitgebreide persoonlijke uitleg en kunt u al uw vragen stellen.

 

Geïnteresseerd in Klantkaart?

Vul onderstaand formulier in. Vervolgens neemt een medewerker van Klantkaart zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je mening met je collega's door ons te laten weten hoe het contact is verlopen en wat je van de diensten van Klantkaart vindt.

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in