Logo RenR media en advies

Zeg het met video!

Al voor 250 euro heb je een video van jouw bedrijf en eventuele specialiteiten waar je bekend om staat.

Waarom video en YouTube?

Video is ongekend populair. Het leven op het wereldwijde web is verschoven van tekst naar beeld, en nu naar video! In 2017 is naar verwachting 74 procent van alle online verkeer video.

Foto R en R media en advies


YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers. Dat is bijna een derde van alle mensen die internet gebruiken. Elke dag wordt er honderden miljoenen uren aan video's bekeken en miljarden weergaven gegenereerd. Het aantal uur dat mensen naar video's kijken, is met 60 procent gestegen in het afgelopen jaar, dit is de snelste groei van de afgelopen twee jaar. Het aantal mensen dat elke dag naar video's kijkt op YouTube, is in het afgelopen jaar met 40 procent gestegen (sinds maart 2014). En YouTube is na Google inmiddels de meest gebruikte zoekmachine!

Nog een duidelijk voordeel: video is oneindig en onbeperkt. Een video die eenmaal online is gepubliceerd, is altijd te vinden en te gebruiken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een advertentie in print, waarvoor iedere keer opnieuw een investering moet worden gedaan.

Wat kost een video

Als lid van ProFri kom je in aanmerking voor een mooi en scherp voorstel van R & R media en advies. Ze hanteren daarbij twee soorten video's: video's die op één locatie worden gefilmd en video's die op twee locaties worden gefilmd.

Voor een video die wordt gefilmd op één locatie, betaal je als ProFri-lid 250 euro. Dit is exclusief btw, maar inclusief reiskosten en montagetijd. Denk aan een bedrijfsvideo, waarmee jij je bedrijf of een specifiek product laat zien.
Je kunt kiezen voor een video op muziek: dat wil zeggen dat de muziek leidend is en dat daarbij beelden worden getoond van de zaak. Bekijk hier een voorbeeld van video op muziek.
Alternatief is een video, waarbij een interview centraal staat en waarbij muziek en beelden ondersteunend zijn aan het verhaal. Bekijk hier een voorbeeld waarbij een interview centraal staat.

Een mini-documentaire kan ook

Het alternatief is een video, die meer de kant op gaat van een documentaire. Bijvoorbeeld omdat je het ambachtelijke karakter wilt laten zien van een product dat je hebt gemaakt en waarbij het nodig is om te filmen op twee locaties (de plek waar het product wordt gemaakt en de plek waar het product wordt uitgeserveerd, jouw eigen zaak).
Voor een dergelijk video vragen wij 315 euro. Dit is exclusief btw, maar inclusief reiskosten en montagetijd. Via de onderstaande links zijn twee voorbeelden te bekijken:

Kant en klaar

In alle gevallen ontvang je een kant-en-klare video van R & R media en advies, die je vervolgens kunt publiceren op je eigen website, op de schermen in jouw zaak en de diverse sociale media-kanalen. Als hulp gewenst is bij het vermarkten van je video, dan kan R & R media en advies je daarmee van dienst zijn.

Meer over R & R media en advies

Na een lange periode bij de vakbladen Misset Horeca en Snackkoerier zijn Richard Kok en Rik Leonards gestart met R & R media en advies. Daarbij concentreren ze zich op het maken van videocontent.
Met een video kun je laten zien dat werken in de frituurbranche een ambacht is en dat er wordt gewerkt met ambachtelijke producten. Goed om het negatieve imago waartegen nog steeds moet worden gevochten, de nek om te draaien.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over R & R media en advies, kijk dan eens op onze website: R & R media en advies.

Heb je meer informatie nodig over bovenstaande voorstellen, dan zijn ze uiteraard gaarne bereid je nader te informeren. Vul onderstaand formulier in en ze nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel je ervaring met R & R media en advies via Frietbook.


Contactformulier

 1. Bedrijfsnaam:*
  Vul je bedrijfsnaam in
 2. Voornaam:*
  Vul je voornaam in
 3. Tussenvoegsel(s):
  Vul je tussenvoegsels in
 4. Achternaam:*
  Vul je achternaam in
 5. E-mailadres:*
  Vul je e-mailadres in
 6. Mobiele telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 06-12345678)
 7. Vaste telefoon:
  Voor een correct telefoonnummer in
  (bijv. 040-1234567)
 8. Neem contact met mij op via: (meerdere opties mogelijk)
 9. Ongeldige invoer

 10. Ongeldige invoer
 11. Ongeldige invoer
 12. Toelichting, vraag en/of opmerking:
 13. Ongeldige invoer
 14. Voer de code in*
  Voer de code in
    Nieuwe codeVoer de juiste code in