ProFri Banner Horeca Manifestatie de Koekamp 

“Géén Dreun Maar Steun!
Niemand Knockout door de Lockdown!”

Organisator

Logo Horeca Alliantie met ondertitel

De Horeca Alliantie houdt komende maandag 7 december a.s. van 12.00 tot 14.00 uur een protestmanifestatie op de Koekamp in Den Haag gelegen naast het Centraal Station. Inzet: het kabinet moet de coronasteun juist nú maximaliseren en niet (verder) afbouwen. De huidige steun is volstrekt onvoldoende om de horeca overeind te houden.

Bij ongewijzigd beleid zullen duizenden horecabedrijven kopje onder gaan en verliezen ondernemers en werknemers hun bestaanszekerheid. De huidige en toekomstige versobering van steunmaatregelen is voor de gezamenlijke horeca onaanvaardbaar en desastreus.

De Horeca Alliantie accepteert dat de overheid maatregelen treft om de verspreiding van corona in te dammen. De horeca verdient echter stéun voor haar medewerking; volledige steun en géén doffe dreun.

De Horeca Alliantie roept alle horecaondernemers, hun partners én medewerkers op maandag 7 december om 12.00 uur naar Den Haag te komen om deze boodschap luid en duidelijk af te geven. Mét mondkapje en houd afstand!

Meld jouw komst aan via de websites van één van de organisaties die deel uitmaken van de Horeca Alliantie. Vanzelfsprekend zijn ook niet-leden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

 

AANMELDEN

 

REGLEMENT HORECAPROTEST
GÉÉN DREUN, MAAR STEUN

 

LEES HIER ONS MANIFEST

geen dreun maar steun

Zoeken