);
Sinds 1 april dragen zowel werkgevers als werknemers in de horeca een nieuwe premie af. Het gaat in beide gevallen om 0,1 procent van de loonsom. Het geld vloeit naar het zogenaamde Horeca Ontwikkel Platform ofwel HOP. Het is een uitvloeisel van afspraken in de nieuwe horeca-cao.
Onder meer...
Ervaren frituurdeskundige bepaalt met bestuur koers richting 2030
Ubel Zuiderveld (62) wordt per 15 maart aanstaande directeur van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Samen met het ProFri-bestuur geeft hij...
Waardepapieren met uitstekend rendement
Al verschillende collega’s gingen je voor. Ze kopen ProFri-certificaten met een rendement van 6 procent jaarlijks. Met de aanschaf zijn ze verzekerd van een hogere rente dan de bank op spaargeld...
“Het calorische aandeel van onze achterban is verwaarloosbaar. Er is sprake van misplaatste symboolpolitiek…” ProFri heeft burgemeester en wethouders van Almere een zogenaamde zienswijze gestuurd over het voorgenomen frituurverbod voor een deel van de gemeente.
In het stuk zet de...
Jouw vrijheid van frituren wordt bedreigd. Almere wil in een deel van de stad een frituurverbod instellen. Dit treft niet alleen jouw frietvak, maar ook verkopers van vis, loempia’s, oliebollen en andere gebakken gerechten. Vakvereniging ProFri zet alle zeilen bij om dit koddige verbod van een...
Geen evenementen |