Zegel lang 100 procent exclusiviteit w200100% Exclusiviteit, gegarandeerd door ProFri

De professionele frituurders worden regelmatig verrast met een besluit van een fabrikant, om bepaalde producten via de supermarkt rechtstreeks aan de consument te gaan verkopen. Het is voor de branche extra zuur wanneer het gaat om kwaliteitsproducten die, mede dankzij de inspanningen van diezelfde professionele frituurder, het merk groot hebben gemaakt en een eigen identiteit hebben meegegeven.

Overzicht bezegelde producten

Daarom dit zegel van ProFri

Het 100% Exclusiviteitszegel van ProFri is bedoeld om de uitstroom van kwaliteitsproducten, vaak groot gemaakt door de professionele frituurder, een halt toe te roepen. Het zegel is nadrukkelijk ook bedoeld voor producten die nu nog minder bekend zijn, maar hard op weg zijn om dit te worden. De vakvereniging wil deze parels exclusief behouden voor de sector en innovatie in de categorie 'gefrituurde lekkernijen' bevorderen.

Onderscheiden met vakkennis, vakmanschap en exclusiviteit

Vakkennis en vakmanschap en het zichtbaar maken ervan richting de consument, staan bij de vakvereniging in een hoog vaandel. De branche is gebaat bij kwaliteitsproducten die niet op elke hoek van de straat en in de supermarkt te koop zijn. Met deze producten kan de frituurder zich positief onderscheiden. Een professionele bereiding waarborgt bovendien dat de smaak van producten, die met zorg en aandacht ontwikkeld en geproduceerd zijn, volledig tot hun recht komen.

Gegarandeerd door ProFri

Een product dat het 100% Exclusiviteitszegel draagt van vakvereniging ProFri, onderscheidt zich primair door hoge kwaliteit en is uitsluitend via de professionele frituurder of andere bedrijven binnen de horeca, catering en fastservice, voor de consument verkrijgbaar. Afspraken over deze exclusiviteit worden bezegeld in een overeenkomst tussen ProFri en de betreffende fabrikant die voor een of meerdere van haar producten voor dit zegel in aanmerking komt.

Meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat van vakvereniging ProFri, telefoonnummer 040-7200900 of via het contactformulier op de website

Onze officiƫle partners